Kol ölçünüz(soğuk)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rambo16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Rambo16

Üye
Beyler buraya herkes kol ölçüsünü yazsın yalnız lütfen soğuk ölçüleri yazalım sıcak ölçü yanıltıcı olabilir..

Burada kim ne kadar zamanda cm alıyor?
Nasıl besleniyor?
Kullanıyorsa hangi supplementi kullanıyor?
Ve kol için nasıl bir program uyguluyor?

Bu gibi şeyleri tartışarak yeni tecrübeler edineceğimize ve bir çok kişiye de yararlı olacağımıza inanıyorum..

SaYGıLaR..

Bence de faydalı bi konu olacağa benziyor.

Şu an kol ölçüm soğuk 38-39 aralığında gidip geliyor.

Supplement hiç kullanmadım.

Toplamda 7. ayım, bu sene 4. ayımdayım.

Biceps, Triceps'e en fazla 4 hareket girilmesi taraftarıyım. 3 yeter bile. 9-12 set aralığı uygundur.

Siftah yaptığın için saol Anktıp92..

Benim kol ölçüm soğuk 37-38cm arası gidip geliyo tam net değil..

Bu güne kadar balık yağı, multivitamin, b vit. complexi kullandım şu anda
larginin 500mg kullanıyorum pek etkili değil ama hiç yoktan iyi yaza doğru nox3 kullanmayı düşünüyorum..

Benim 1 yılım doldu tam geçen yılbaşından 1 hafta önce başlamıştım dün akşamda yılbaşı olduğuna göre 1 yılım dolmuş oluyor.. fakat ilk 5-6 ayım 8 kg dambıllarla programsız düzensiz ve bilinçsiz geçti yazın aldığım ağırlık setiyle düzenli cm alarak ilerliyorum ve bu yıl salona başlamayı düşünüyorum..

Supplementler ve çalışma programına ek olarak bence boy ve kiloda koyarsak daha belirleyici ve faydalı olur sanırım.

Kol 36.5-37
Boy 1 84
Kilo 71
Hardline Creatine, Hardline Whey, Animal pak var elimde düzenli olarak sadece creatine kullanabildim animal pak a başlayalı 5 gün oldu whey de düzenli olarak kullanamıyorum açıkçası.

soğuk ölçmedim uzun süredir en son sıcak ölçtüğümde 48 di
185/113 kg
çok supplement kullandım hepsini yazamam ama genel hatlarıyla
whey,creatin,pre - intra workout,vitamin ve balık yağları
biceps - triceps haftada 2 kere

9 aydır spor yapıyorum. ilk 3 ay vücudumun alışması için geçti diyebilirim.
başladığımda: 32cm şuan: 36,5cm
son üç aydır whey, gulutamin, kreatin ve aminoasit kullandım. beslenmeme dikkat ediyorum

benim merak ettiğim ne kadar süre aralığında ne kadar ölçü aldığınız aslında. bunuda belirtirseniz daha açıklayıcı olur diye düşünüyorum

Evde yapıyorum 3kg dambıl var :) (küçükken almıstım)
abur cubur ve fazla yağlı yiyeceklerden kaçınıyorum.
kolum 32cm amacım evde çalısarak seneye daha rahat body yapmam mesela 30cm kolla girecegime seneye kadar 34 cm kolla girerim daha kısa sürede verim alırım :D

Sporda 3. yılım. Yaş 19 boy 170, 80 kg yim.
Sol kol 40, sağ kol 41 :(((
Whey, kreatin, zma, balık hapı, multivitamin vb. ürünler kullandım kullanıyorum.

beyler kim ne kadar zamanda cm alıyor? Mesela yeri geldi ben ayda 1'5cm ölçü kazandım şu an durgun olsada en fazla 1-2 cm aldım ayda ya siz??

Draft 3 yıldır salona mı gidiyorsun yoksa bi kısmı evde bi kısmı salonda mı geçti?

42 cm gelıyor.
Glutamin, liq amino, whey protein gibi şeyleri kombine ediyorum

kollarım hep iyiydi evde düzensiz arada sırada biceps tirceps dumbella çalışırdım salona gideli daha 1ay 10 gün oldu 37 cm kollarım whey protein kullanıyorum l carnitin kullanıyorum tricepse önem vermek kol hacmi için çok önemli kolun %60 kütlesini oluşturur

kol ölçümüzü girerken boy ve kiloyuda girelimki,genel görünüş hakkında bilgimiz olsun.
benim bu sporda 8.ayım ilk 3 ay bilinçsizdim,beslenmem çok yetersizdi...

boyum 1.76 kilo 76kg,kol 38cm

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:41 ----------

hardlıne whey protein kullanıyorum.

boy 174 kilo 70 sıcakken ölçtügümde sag 42 sol 41 cm
takviyesiz çalışmaktayım hala... bu şekilde çalışarak 2 cm daha ölçü almak hedefim.

Ben bole aynı konu açtığımda kapanılmıştı daha 1-2 gün önce:S

Back
Yukarı