Kol ölçüleri nasıl gelişir

Kilbox

Üye
Arkadaşlar merabalar ben 60 kilo 1.80 boyunca uzun ve malesef ince vücüd yapısına sahip biriyim body yeni başladım 1 ay oldu daha kol ölçülerim 27 28 arasında yaşıtlarımın genelde 36 37 38 arasında ben malesef 10 santim daha küçük bu ölçüleri nasıl artırıp görünümünü onlar gibi geliştirebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim

Bu dediğin bi anda olacak bisey değil kollarinin zayif olmasinin sebebini uzun boyuna nazaran hafif kilona bagliyorum agirlik antremanlarina devam ederek kilonu yükseltirsen ölçülerinde artacaktır

benim yaşıtlarımda da 45 santim kol var. mesela arkadaşımın kolu 45 santim. ama kendisi 135 kiloluk bir manda. 45 santim kolun 44.5 santimi yağdır garanti.

Arkadaşlar merabalar ben 60 kilo 1.80 boyunca uzun ve malesef ince vücüd yapısına sahip biriyim body yeni başladım 1 ay oldu daha kol ölçülerim 27 28 arasında yaşıtlarımın genelde 36 37 38 arasında ben malesef 10 santim daha küçük bu ölçüleri nasıl artırıp görünümünü onlar gibi geliştirebilirim yardımcı olursanız cok sevinirim

Kilo almaya çalış. Ön kol ve arka kol antremanı yap. Tabi diğer kas gruplarınıda orantılı olarak geliştirmelisin.

Back
Yukarı