simitci88
Üye
millet bu olay bi kac gun once basima geldi sizinde gorusunuzu almak istedim simdi ben lise 2ye gectim bizim siteyede lise1e gecen bi kiz tasindi ayni okuldayiz kizla merabalasiyoduk falan ilk gunler okul nasildi alisitnmi falan iste
sonra bugun bana servisi bklerken soyle dedi: ben arkada oturmaktan hoslanmiyorum beraber en one oturalimmi? aynen boyle dedi bnde hayir diyemedm
ben basta hoslanmiyodum ondan yol gosterici olmak istiyodum ama yavas yavas begenmeye basladim neyse iste oturduk one ordada az muhabbet ettik sonra okula girince o sinifa giderken el sallayarak gorusuruz dedi bnde normal biicmde gorusuruz dedim simdi bu zamana kadar hersey normaldi bnden hoslandigini dusunmusutm ama bugun face de gordum bnden oncede bizim okulda baska cocuklarla tanismis galiba onlarla daha samimi olmus cana yakin kiz
faceden bi cocugun her baglantisini begenmis o cocukta bu kizin her fotografini begenmis smdi kiz blki arkadaso larak yaklasti ama cocuk tum fotolari begenmis kan beynime sicradi daha dakka 1 gol 1 dier cocuktada tip yok yani
cidden yok ama bide cocuk kizin duvarina mesajlairna bak/ cok onemli seyler yazdimmm gibisinden seyler yazmis bnde bi bunlari dusundum birazda uzuldum tabi simdi kiz onla cikiyosa bana niye yesil iisk yakti? onla cikmiyosa niye okadar samimi oldular bana bi yol gosterin bide simdi o ikisi cikiyolarsa bizi serviste yan yana otururken gorurse arada kavga cikar bende kavgaya karsi oldugum icin sut durumuna dusebilirim yorumlarinizi bkliyorum yani kiz olmassada uzulmicem
sadece olayin aslini ogrenmeye calisiyom am sormayada cekiniyorm ilk dakkalardan