merhabalar 8.haftadayım gözle görülür bir gelişme kaydettim fakat salonda bir arkadasım var 4 yıldır bu sporla ilgilenıyormus basladıgında 60kiloyken simdi çok çok iyi bir vucuda sahip kendısı olay şu bana diyor ki ben basladıgımdan beri hiç hocanın antrenmanlarını programlarını yapmadım cünkü onun amacı para kazanmak senın hızlı gelişmeni istemez diyor. mesela bizim 2günlük antrenmanımız var 1.gün göğüs sırt arka kol 2.gün omuz kol bacak şeklinde ve her bölüm için 3 hareket var sadece göğüs ve bacak 4 hareket
bu arkadasın dediği kendisi mesela biceps ve tricepsi aynı gün calisiyormus ve biceps hareketlerini 9 hareket yapiyorum 3set diyor triceps de öyle banada sen en az 6 hareket girmelisin hepsine diyor.ayrıca hergün antrenman yapiyormus hani eğer bunlar zararlı olsa bu arkadas nasil bukadar gelişmiş ben bir sonuc alamadim size danısayım dedim.
edit:hoca herkese aynı antrenmanı veriyor kişilerle tektek pek ilgilenmiyor
bu arkadasın dediği kendisi mesela biceps ve tricepsi aynı gün calisiyormus ve biceps hareketlerini 9 hareket yapiyorum 3set diyor triceps de öyle banada sen en az 6 hareket girmelisin hepsine diyor.ayrıca hergün antrenman yapiyormus hani eğer bunlar zararlı olsa bu arkadas nasil bukadar gelişmiş ben bir sonuc alamadim size danısayım dedim.
edit:hoca herkese aynı antrenmanı veriyor kişilerle tektek pek ilgilenmiyor