Kiloluyum ve Tecrübelerinize İhtiyacım Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba, kilomlarımdan müzdarip biriyim ve 1 yıllık spor salonuna yazıldım. Yıllardır kilolu olmam canıma tak dedi ve inşallah zayıflayacağım...

22 yaşındayım, 1.81 boyum var ve 111 kiloyum. Ben istiyorum ki, ideal kiloma ineyim ve azıcıkta olsa kaslı olayım. Fazla bişeyde gözüm yok :(
Spor salonunda ölçümlere girdim ve bana bir program çıkardılar. Yazdıkları antreman programı beni pek tatmin etmedi. Sanki herkese yazdıkları bir egzersiz planıymış gibime geliyor. Yani içime sinmedi...

Vücut tipime gelecek olursak, inanılmaz bir göbeğim var. Sanki bütün yağlar göbeğime ve göğüslerime birikmiş gibi. Birazda yanaklarım tombul...

Kısacası bana önerebileceğiniz bir beslenme ve antreman programı var mı? Ya da haftada kaç gün kaç saat spor yapmalıyım? İlgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim :)

Ayni durum değil fakat bi arkadasim gecen sene 78 kilo ve asiri yagliydi 3 ay kadar bir sürede 62-63 e indi nasil yapti ;
Haftanin 5 günü agirlik idmanlarindan sonra en az 40-45 dakika kardio yaptı karbonhidrat alimini çok aza indirgedi ve devaminda emeğin karsiligini aldi. Size tavsiyem forumdan arastirin bunun için programlar var en kotu internetten bakın bunun yaninda kesinlikle düzenli olarak kardio yapın , basarilar

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı