Merhaba arkadaşlar ilk öncelikler böyle bir sinerji yaratıp insanlara yardımcı olduğunuz için teşekkür edemeden geçemeyeceğim, buraya konu açma sebebim ise sizlerden kendim için yardım almak.Kısaca özetlersem 25 yaşındayım ve kendimi bildim bileli kiloluyum artık bu benimde canıma tak etti çünkü diyabet başlangıcı olduğunu öğrendim artık bu yağlardan kurtulmam gerekiyor foruma çok araştırmada bulundum kilo verme gibisinden fakat her insanın zaman gibi etkenleri değişken olduğu için bu konuyu açma gereği duydum.Şimdi sizlere kendimden bahsetmek istiyorum Yaş:25 Kilo:114 Boy:1.87 Sabah :09.00 Akşam:20.00 arası çalışıyorum ve masabaşı bir iş özel sektörde istediğimiz yiyecekleri hazırlamak bir okadar zor oluyor tabiki saat 20.00 den sonra spora gitmeyi dusunuyorum yardımcı yağ yakıcılar kullanmak ıstıyorum ve beslenme hususunda işyerimde göz önüne alınarak bir program istiyorum bu hususta yardımlarınızı esirgemezseniz çok memnun olurum,şimdiden herkese teşekkür ederim. Not:Konuyu yanlış yere açtıysam taşınmasını rica ediyorum.