MuCCo
Üye
Öncelikle iyi günler. Birkaç sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Ben son 2 yılda aşırı kilo aldım özellikle sınav senesi nerdeyse hiç hareket etmedim full evde ders çalışıyordum neyse efendim sınavımız bitti olduk 85 kilo boyumda 1.75 ideal kilom 70 miş sanırım bende 1 hafta önce bir spor salonuna yazıldım hem kas yapıp hem kilo vermek için ordaki hocam önce ölçülerimi falan aldı yağ oranımda çok yüksekmiş.
Neyse ben hem koşarım hem ağırlık kaldırır kas yaparım diye düşünüyordum birazda tecrübesizim bu konuda ancak hocam kas yapmaya başlamadan önce ideal kiloma uluşmam gerektiğini söyledi şimdi sadece koşu bisiklet mekik falan yapıyorum ancak biran öncede kas yapmaya geçmek istiyorum afedersiniz göğüslerim kadın göğsü gibi oldu göbek aldı başını gidiyor buda çok rahatsız ediyor sorum şu ideal kiloya ulaşmadan kas yapılamaz mı ?
Birde 1 haftada hiç kilo verememem normal mi?
Neyse ben hem koşarım hem ağırlık kaldırır kas yaparım diye düşünüyordum birazda tecrübesizim bu konuda ancak hocam kas yapmaya başlamadan önce ideal kiloma uluşmam gerektiğini söyledi şimdi sadece koşu bisiklet mekik falan yapıyorum ancak biran öncede kas yapmaya geçmek istiyorum afedersiniz göğüslerim kadın göğsü gibi oldu göbek aldı başını gidiyor buda çok rahatsız ediyor sorum şu ideal kiloya ulaşmadan kas yapılamaz mı ?
Birde 1 haftada hiç kilo verememem normal mi?