kilo verdim ne yapabilirim

Thexe

Üye
18 yaşına yeni girdim.boy:174 kilo:70
bir sene öncesine kadar 96 kiloydum diyet yaptım26 kiloverdim.kilo verince kamburum ortaya çıktıdoktora gittim yüzde 20 lik eğimvar düzelmez dedi. kamburluğumu bu sporla düzeltebilir miyim? ayrıca boyum çok kısa geliyor uzatmak içinne yapabilirim ve bu yaştan sonra bi uzama olabilir mi vücut çalışmak istiyorum zararı olur mU? şimdiden teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:25 ----------

ayrıca omuzlarımdaki kemikler çıktı orda resmen çukur oluşuyo.yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Boy konusunda pek yardım edemem fakat omurganın dik durması için karın kaslarını güçlendirmek gerekiyormuş karın kasları sayesinde o kamburluk düzeliyormuş yani

1-Kilo alacaksın o cukur dediğin zayıflıklar gidebilir...

2-Boyun hakkında doktor gerkeni söylemiş,şimdi biz burdan kalkıpta şunu yap bunu yap gibi yalan bilgileri verirsek o zaman o doktorun orda işi ne dimi ;)

doktorunu dinle...

Boy konusunda pek yardım edemem fakat omurganın dik durması için karın kaslarını güçlendirmek gerekiyormuş karın kasları sayesinde o kamburluk düzeliyormuş yani

sağolasın bilgi için ilçede yaşadığım için fitness merkezi var ama fazla alet malzeme bulunmuyor. karın kasını deneyeceğim sağolasın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:46 ----------

1-Kilo alacaksın o cukur dediğin zayıflıklar gidebilir...

2-Boyun hakkında doktor gerkeni söylemiş,şimdi biz burdan kalkıpta şunu yap bunu yap gibi yalan bilgileri verirsek o zaman o doktorun orda işi ne dimi ;)

doktorunu dinle...

hocam boy değilde kamburluk için öyle söylemişti doktor

Back
Yukarı