Kilo Problemi

arkadaşlar öncelikle merhabalar 19 yaşındayım boyum 1,82 fitness a başlayalı 2.5 ay oldu ilk başladığımda 59 kiloydum geçen 2.5 ayda düzenli beslenerek ve spor yaparak 65 kiloya çıktım ama 6 kilo almış olmama rağmen dışarıdan bakıldığında kolların hafif şişmesinden başka vücudum da hiçbir değişiklik sezemiyorum bende bunu merak ediyorum nereme gitti bu 6 kilo :(

Boyun uzun sayılır oyüzden pek belli olmaz o aldığın kilo , yani 1.70 lik adam 6 kilo alsa cok fark yaratır ama sende fazla belli olmaz bu , kaldı ki aç karnına ve tok karnına ölçümlerde farkediyor zaten eğer almışsan 6 kilo bu iyi bi gelişme daha 2.5 ay olmuş devam et çok kafaya takma derim ben.

nasıl bi vucuda sahip olmak istediğinle alakalı , fit ve natural dediğimiz yani manken vucuduna sahip olmak istiyorsan yağ oranın düşük olmalı falan , senin için bence 74-77 idealdir

giydiğim kıyafet üzerime tam otursun tek isteğim bu :) insanlar kilolu olmaktan şikayet ederler ama zayıflığın verdiği hissiyatta en az onun kadar kötü

spora ilk başladığımda 46 kiloydum bir çok mesajımda bunu belirtirim çünkü benim için gurur kaynağı ,şuan 70 kiloyum yani zayıflığın hissettirdiği o berbat duygunu en iyi ben bilirim :) sadece sabır ve azim gerisi gelir emin ol.

O sıkıntı bende de var 65 kilodan 70 kilo oldum sanki hiç kilo almamışım gibi biraz daha sabırlı olmalıyız.

Back
Yukarı