Kilo kaybetmeden yag yakimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Orhan85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elbetteki mümkün ama bu durumda en önemli şey beslenme bunu unutma. Protein ağırlıklı besleneceksin. Yağdan kaçacaksın. Karbonhidratı da olabildiğince azaltacaksın. Ben öyle yaptım faydasını gördüm. Sen düşün. Karbonhidratı azalttın. Yağı dışarıdan almadın. Proteini de gerekli olarak aldın ve spora gittin. Şimdiiii :D Spora başladın ısındın falan karbonhidrat kaynaklarının çoğunu yedin. Ağırlıklara giriceksin ama az ağırlıla girersen kastan kaybedersin, çok kütleyle de girersen glutaminleri bitireceksin tabi düzgün beslenmezsen. Düşünelimki yeterince amino asidi ve glutaminleri temin ettin yani kasları inşa etmek için vücudun yakıtı var. Ağırlıklara girdiğin vakit kasları koruyacak inşa edecek yakıtını buldu ama enerji için nereden bulacak yakıtı? Mecbur yağlara girecek. Böylece hem kas kütleni koruyup hem de yağlardan kurtulabilirsin. İmzama bakabilirsin.

P
Elbetteki mümkün ama bu durumda en önemli şey beslenme bunu unutma. Protein ağırlıklı besleneceksin. Yağdan kaçacaksın. Karbonhidratı da olabildiğince azaltacaksın. Ben öyle yaptım faydasını gördüm. Sen düşün. Karbonhidratı azalttın. Yağı dışarıdan almadın. Proteini de gerekli olarak aldın ve spora gittin. Şimdiiii :D Spora başladın ısındın falan karbonhidrat kaynaklarının çoğunu yedin. Ağırlıklara giriceksin ama az ağırlıla girersen kastan kaybedersin, çok kütleyle de girersen glutaminleri bitireceksin tabi düzgün beslenmezsen. Düşünelimki yeterince amino asidi ve glutaminleri temin ettin yani kasları inşa etmek için vücudun yakıtı var. Ağırlıklara girdiğin vakit kasları koruyacak inşa edecek yakıtını buldu ama enerji için nereden bulacak yakıtı? Mecbur yağlara girecek. Böylece hem kas kütleni koruyup hem de yağlardan kurtulabilirsin. İmzama bakabilirsin.
[DOUBLEPOST=1388763755][/DOUBLEPOST]Peki kardiyo yardimci olmazmi?kosu bandi,bisiklet vs.?

Isınmadan kastım kardiyo idi zaten. :D Ama kardiyodan sonra toplamak adına girersen aletlere verimin artabilir. Kasları çok yormadan kendinde güç kuvvet bulacak şekilde kardiyonu yap. Ben tavsiye etmiyorum 1.5-2 saat kardiyoyu. Yapan var lan diyorum helal olsun ama bakıyorum kastan kaybediyorlar. Ölçüleri çok hızlı düşüyor ama o kas kütleleri nereye gidiyor? Çok fazla yaparsan yani yakıtı bitirirsen proteinlerden parçalamaya başlar. Çünkü yağlar proteinlere göre daha yavaş parçalanır. Ama senin yakıta acil ihtiyacın var çünkü yakmaya devam ediyorsun. İşte tam o noktada yağı bırakıp kastan gidebilir. İyi dengelemek lazım.

Mesela ben haftada 4 gun antreman yapiyorum.kilom 103 boy 1.90 her antreman oncesi yarim saat 40 dakika kardiyo yapsam yeterli olurmu?

benim kalori sınırım vardı kendimce 500 kaloriyi bulunca bitirirdim. Elli dakika bisiklet sürdüğümde oldu yavaş tempoda 35 dakika sürdüğü de ki bu aralık şahsi kanaatime göre iyi.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı