Hergun ayni seyleri yemek cok sacma. Eger maddi durumun varsa habire yeni seyler dene birgun balik birgun tavuk birgun hindi birgun kirmizi et. Ve bunlarida kendi iclerinde cesitlendirebilirsin. Mesela brigun tavuklu sebzeli bir yemek yapip birgun tavuk izgara yapabilirsin. Onun disinda bence 1 gunde yuksek kaloriyi tamamlamak icinn sabahlari yuksek kalori almak gerekiyor. Ben her sabah 100gr yulaf 500ml sut 20gr cevizi ve 1 muzu shake yapip iciyorum. Bunun icine vanilyali protein tozu lezzetli olabilir. Yumurtayida hic sevmiyorum dedin. Ama en azindan 2 tane yiyormussun. Tereyagli yumurta yapmayi dene veya menemen yani bu ikisi cok lezzetli geliyor bana onun disinda haslama yumurtanin nedense bana hacmi cok buyuk geliyor ve yavas yiyorum o yuzden haslama yumurta benim tercihim degil ama bazen bu dediklerimden sıkılım haslama yumurta yiyorum. Karbonhidrat olarak bircok secenek var bence makarna , esmer makarna , pirinic , esmer pirinc , bulgur , yulaf , tam tahilli ekmek ve turevleri ve aklima gelmeyen baska seylerde vardir. Tabi bunlarin yanindada meyve ve sebze tuketmelisin. Yapmak gereken tek sey zamaninda yemek. Simdi belki sorarsin kendi kendine bu tanimadigim kisi bana anlatiyor bunlari acaba kendi yapabiliyormu diye. Dogru soylemek gerekirse bende 4 4luk yapamiyorum. Bununda en buyuk sebebi gec yatip erken kalkmam beni alt uat ediyor bende bu soruna cozum bulursam cok daha iyi gelisim sergileyebilirim sanirim.