Kilo almak ve Vitargo

Selam arkadaşlar sporuma devam ederken kendimi hacimsiz görüyorum boyum 182 kilo 71. Yaglanma %19 vitargo nasıl bir ürün kilo aldırıcı olarak önerirmisiniz veya sizce alternatifleri varmı maddi sıkıntım yok yağsız kilo almak istiyorum sizce bu dogru seçimmi şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

Vitargo konusunda fikrim yok ama yağsız kilo almak istiyorsan yapman gereken vücudunun durumuna göre, günlük kalori ihtiyacının %10-20 üzerinde beslenmek.

vitargo iyi secenek gainer kullanmayin zaten yagliymissin seker mahfeder.

gainer kullanmayin karbonhidrat ihtiyaci icin vitargo

Peki arkadaşlar sizce kilom hacim için yeterlimi misal bir arkadaşımda %17 yağ var aynı kilodayız onun için ne önerirsiniz

Hocam söylediği cildinin aşırı yağlı oldugu özellikle saçları ama fizikte yağ göstermiyor göbek vs yok zayıf bile gösteriyor o yüzden birlikte gaineri düşünüyorduk
%17 yağ çok ama kilona bakinca kilon az o kiloda o yağ orabi baya skinny fat olmak gerekli bi yanlislik olabilirmi

Hocam söylediği cildinin aşırı yağlı oldugu özellikle saçları ama fizikte yağ göstermiyor göbek vs yok zayıf bile gösteriyor o yüzden birlikte gaineri düşünüyorduk
Saçlardaki yağlarla %17 yağmı olur bilmiyorum vucudunun resmi varsa paylaşırsan daha doğru yorum yapilabilir

Saçlardaki yağlarla %17 yağmı olur bilmiyorum vucudunun resmi varsa paylaşırsan daha doğru yorum yapilabilir
Teşekkür ederim hocam şuan işteyim akşam gibi paylaşayım hocam benim merak ettiğim vitargonun bana katacakları yagsız kilo alımıma destek olurmu ve 2kg ile ne kadar aşam kaydederim düşüncenize göre

Teşekkür ederim hocam şuan işteyim akşam gibi paylaşayım hocam benim merak ettiğim vitargonun bana katacakları yagsız kilo alımıma destek olurmu ve 2kg ile ne kadar aşam kaydederim düşüncenize göre
2 kilo yeterince gidiyo normal gainerlar gibi 150-200 gr atmiyosunuz.50-80 gr arasi kullaniyosunuz ben alicaktim arastirdimsorusturdum kullananlar memnun kaldigini soyledi şahsen kendim kullanmadim.Yagsız kilo alirsin antreman zamani kullan bitek 50 gr veya biraz daha fazla sknti olmaz

2 kilo yeterince gidiyo normal gainerlar gibi 150-200 gr atmiyosunuz.50-80 gr arasi kullaniyosunuz ben alicaktim arastirdimsorusturdum kullananlar memnun kaldigini soyledi şahsen kendim kullanmadim.Yagsız kilo alirsin antreman zamani kullan bitek 50 gr veya biraz daha fazla sknti olmaz
Peki sizce bunu antreman öncesi sonrası mı yapmalıyım yoksa sadece antreman sonrasımı whey proteinle kombine etmek istiyorum siz nedersiniz hocam

Peki sizce bunu antreman öncesi sonrası mı yapmalıyım yoksa sadece antreman sonrasımı whey proteinle kombine etmek istiyorum siz nedersiniz hocam
Ben antreman sonrasi kullanicaktim ancak kullanim şeklinde antreman esnasi diyo çok fark ediceğini sanmiyorum ama bende wheyle kombine yapicaktim spor sonrasi almaniz uygun bence

Back
Yukarı