gkocabiyik41
Üye
Öncelikle 1.83 boyunda 61 kilo biriyim ve yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum.sporda 2kg gibi bir rakam kilo aldım.Öncelikle yaşım 17 lise öğrencisiyim.
Pazartesi,salı,çarşamba : Okuldan öğlen çıkıp spora gidiyorum
Perşembe ve cuma : Okuldan akşam çıktığım için direk eve geçiyorum
Şuanda ek besin olarak Nitrofull Full gainer aldım aldığımda protein shoptaki satıcı bana 400ml süte 4 ölcek koymamı söyledi ve
Sporlu günlerde : Sabah,Spordan önce spordan sonra ve gece
Spor olmayan günlerde : Sabah,Öğlen,Akşam,Gece kullanmamı önerdi fakat okula gittiğim için her öğünde içemiyordum bende ara verip size sormak istedim öncelikle bu kadar kullanmak gerekirmi ?
Beslenme programı olarak her sabah 2 yumurta beyazı , peynir , 2 ekmek yiyorum
Öğlen : sporlu günlerde :Tavuk göğsü veya pilav üstü tavuk döner sporsuz günlerde ise evde ne bulursam yemeye çalışıyorum
Akşam :Yine evde yiyorum genellikle makarna pilav ve et yemeye özen gösteriyorum.
SORULARIM :
Önerebilceğiniz bir program varmı okuluma uygun olarak ?
Gainer'ı nasıl kullanmalıyım ?
1 Ayda 900gr alıyorum yeterli mi ?
Tatlı yemeyi baya seviyorum tatlıyı azaltmak için tavsiyeleriniz varmı ?
ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.
Pazartesi,salı,çarşamba : Okuldan öğlen çıkıp spora gidiyorum
Perşembe ve cuma : Okuldan akşam çıktığım için direk eve geçiyorum
Şuanda ek besin olarak Nitrofull Full gainer aldım aldığımda protein shoptaki satıcı bana 400ml süte 4 ölcek koymamı söyledi ve
Sporlu günlerde : Sabah,Spordan önce spordan sonra ve gece
Spor olmayan günlerde : Sabah,Öğlen,Akşam,Gece kullanmamı önerdi fakat okula gittiğim için her öğünde içemiyordum bende ara verip size sormak istedim öncelikle bu kadar kullanmak gerekirmi ?
Beslenme programı olarak her sabah 2 yumurta beyazı , peynir , 2 ekmek yiyorum
Öğlen : sporlu günlerde :Tavuk göğsü veya pilav üstü tavuk döner sporsuz günlerde ise evde ne bulursam yemeye çalışıyorum
Akşam :Yine evde yiyorum genellikle makarna pilav ve et yemeye özen gösteriyorum.
SORULARIM :
Önerebilceğiniz bir program varmı okuluma uygun olarak ?
Gainer'ı nasıl kullanmalıyım ?
1 Ayda 900gr alıyorum yeterli mi ?
Tatlı yemeyi baya seviyorum tatlıyı azaltmak için tavsiyeleriniz varmı ?
ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKÜR EDERİM.