fiyat ve performan bakımından ülke koşullarımızda sana hardline progainer ı öneririm.,,
eğer maddi durum iyiyse gainfast,,all star gain tech önerim ama bunlarla hardline progainer arasında öyle büyük bir fark yok.
All star a vericeğin parayla üstüne azıcık daha katarak hardline progainer 4,5 kg olanını alabilirsin.,, :arrow:
Günde 2 porsiyon kullansan sana kafadan 2000 KALORİ kazandırır

.Geriye sadece düzenli beslenme kalıyorr..
Günde 5000 kalori alsan kısa zamanda iyi kilo alırsın,,ayrıca ilerleyen zamanlarda gainer ile beraber creatin ve aakg kullanabilirsin.Saf yağsız kas kütlesi için
Ayrıca;
-kalori hesaplama işini iyice bir kavra.Mesela bir hesap yapalım

,,
Günde 2 porsiyon progainer+yumurta,süt,ayran,ve her türlü et.Bunlar sana kaliteli kas kazandırır.,,Mesela kalorisi yüksek diye çikolata v.b.. şeyler yersen boş kg almış olursun
Progainerı eğer durum müsaitse Hardline TKM ve yine Hardline AAKG ile kombine edersen güzel olur,,harbi olur,,boş olmaz

...
Ama body başlayalı 22 gün olmuş olduğu için bu kombineyi hemen yapma :!: ,,biraz kg al sonra yap
-Ayrıca 1 litre süt=500 kalori,,1kg yoğurt=800 kalori.....
bunları gün içine yayarak ye iç ikisi kafadan 1200 kalori,,,ama dikkat :!: sütü yarım yağlı iç yoksa ishal olur tuvalettrn çıkamazsın :?
sana başarılar
kg alma konusunda bilmişliğim var

,,sana yardım edebilirsem ne mutlu bana

...Çünkü bir zamanlar bende zayıftım ve supplesiz çok kısa zamanda kaliteli kg aldım...
çevremdeki insanlara verdiğim önerilere olumlu tepkiler geliyor...inşallah bunlardan biride sen olursun