Kilo Almak İsteyenlere...

kilo alamıyorum

bu siteye yeni üye oldum ben uzun zamandır kilo almaya calışıyorum boyum 1.85 kilo 67 ne yaptıysam kilo alamadım bunun sonucundada ne kadar antremam yaparsam yapıyım vücüdüma istediğim sekli veremedim uzun yıllardır atletizm yapıyorum kilo alamamamın sebebi bu olabilirmi yardımlarınız için simdiden tesekkürler

ne yaptıysam kilo alamadım

Ne yaptın?

Gün içindeki yediklerin nedir ne kadardır toplam kaç kaloridir hesapladınmı?

Yaşın,aktivite oranına göre kilo almak için bir günde kaç kalori alman gerektiğini araştırıp buldunmu?

İkisi arasındaki farkı görüp yediklerini buna göre düzenleyip belirli süreler içerisinde arttırmayı denedinmi?

Ne yaptın?

Gün içindeki yediklerin nedir ne kadardır toplam kaç kaloridir hesapladınmı?

Yaşın,aktivite oranına göre kilo almak için bir günde kaç kalori alman gerektiğini araştırıp buldunmu?

İkisi arasındaki farkı görüp yediklerini buna göre düzenleyip belirli süreler içerisinde arttırmayı denedinmi?

suan 16 yasındayım düzenli olarak hergün spor yapıyorum belli zamanları 2 3 kilo alsamda ardından hemen verdim bu konuda cok yere basvurdum ama beni tatmin eden bi cevap alamadım dediklerini önceden hiç denemedim bana karbonhidrat yoğuluklu yemek yemem ve bunu bircok ögün yapmam gerektiği söylendi bende bunlar üstünde durdum dediklerini arastıracağım insallah istediğim sonucları alırım

ben yaklaşık 2 ay oldu ama son 2 haftadır boşladım biraz. başladığımda 55-56 kgdım şimdi 58-59 flnım ama artık alamıyorum bayadır 58-59 um bir türlü artmıyor çalışmamdaki ağırlıkları artırmama rağmen nerde 1-5 aydır aynıyı yani 2-3 haftada aldım kiloları daha sonra alamadım weight-gainer almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa sadece protein tozumu alıyım ne önerirsiniz?

kilo konusunda benimde söyleyeceklerim var ben 1.85 boyundayım 3 ay önce 66 kiloydum suan 74 kiloyum.bence beslenme çok önemli yaktığın kalorinin 2katı nı almazsanız kilo almazsınız ben günde 6 öğün yiyordum baya faydalı oldu şimdi kilomdan memnunum.

ilk öncelikle slm lar ediorum ben 176 boyunda 48 kiloyum sağlığımda her hangi bi sorunmu var diye hastahaneye gitti hiçbir sorun bulmadılar çok zayıfım spor ve snrasında protein tozlarıyla yararlansak faydası olabilirmiki ?

Arkadaşlar merhaba ben de siteye yeni üye oldum, bundan böyle de kalıcı üyelerinizden olacağımı umuyorum.

Benim de boy - kilo dengesizliği sorunum var bunun için de son bir aydır spor salonuna gidip gitmemeyi ciddi şekilde düşünüyorum.

21 yaşındayım, boyum 188 kilom ise 64-65 arası gidip geliyor. Aslında spor yapmayı uzun zamnadır istiyorum ancak ne yazık ki, insan öğrenci olunca bu pek mümkün olmuyor. Keza sağlıklı beslenme olayı da benim için tatil vakitleri dışında imkansız. Hafta sonları yurttan arkadaşlarla mutlaka futbol, voleybol oynuyoruz bunun dışında sürekli yürüyüşe çıkıyorum ancak bunlar kilo almaya pek yardımcı olmadığından bir salona yazılmayı planlıyorum.

Sizden ricam bir salon seçerken nelere dikkat etmem gerekiyor, özellikle benim gibi kilo almayı isteyenler için neler tavsiye edersiniz.

Sercan arkadaşım hoşgeldin.

Salon seçimi için nelere dikkat etmen gerekiyor?
Kalıcı bir üye olmak istiyorsan forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.Prosedürümüz soru sormadan önce arama yap,sonuç alamadıysan daha uzun ve sağlıklı bir üyelik için sorunu içeren konuyu ilgili başlık altında dile getir.Aksi takdirde yanıt yerine uyarı alırsın.

Kilo almayı isteyenler için neler tavsiye edersiniz?
26 sayfadır tavsiye etmekteyiz yarısı zaten önceki sayfaları oku tavsiyesidir.Bir tane daha senin için oldu.İyi çalışmalar.

Gün içinde 61 62 kilo ya ulaşıyorum ama sabah kalkınca 59 kiloya düşüyorum beslenme düzenim iyi gainer kullanıyorum acaba neden 59 düşüyorum

Gün içinde 61 62 kilo ya ulaşıyorum ama sabah kalkınca 59 kiloya düşüyorum beslenme düzenim iyi gainer kullanıyorum acaba neden 59 düşüyorum
Gece boyunca vücudunuz su ve mineral kaybeder. (Terleyerek, nefes ile veya idrarla)
O nedenle sabahki ağırlık azalmanız büyük ölçüde su kaybıdır.
Doğaldır.

• Like
Reactions: gga
öncelikle herkese mrb.ben 18 yaşındayım 1 85 boyum 65 kılom.10 kılo almak ıstıyorum.İştahım süper günde 3 öğün yiyyorum ama bol yiyiyorum.yatmadan önce çeyrek ekmeğe reçel fln sürüp üstüne süt içiorum.Aslında ewden dışarı çıkmayınca kilo aldığımı hissediyorum ama ark larla takılınca midem inio yediklerim hemen erio kısacası.Asıl sorum şu.bb salonuna gitmeyi ve protein tozu kullanmam mantıklımı sizce.yoksa protein tozuna gerek yokmu? diğer sorum ise gece 2 de yatıorum 11 de kalkıorum.11 bucukta kahwaltı 4 de oglen yemei 8 de aksam yemeg yatmadan once süt fln..acaba yanlıkş bişeylermi yapıorum:D okuduğunuz için tşkürler cwp bekliyorum...

öncelikle herkese mrb.ben 18 yaşındayım 1 85 boyum 65 kılom.10 kılo almak ıstıyorum.İştahım süper günde 3 öğün yiyyorum ama bol yiyiyorum.yatmadan önce çeyrek ekmeğe reçel fln sürüp üstüne süt içiorum.Aslında ewden dışarı çıkmayınca kilo aldığımı hissediyorum ama ark larla takılınca midem inio yediklerim hemen erio kısacası.Asıl sorum şu.bb salonuna gitmeyi ve protein tozu kullanmam mantıklımı sizce.yoksa protein tozuna gerek yokmu? diğer sorum ise gece 2 de yatıorum 11 de kalkıorum.11 bucukta kahwaltı 4 de oglen yemei 8 de aksam yemeg yatmadan once süt fln..acaba yanlıkş bişeylermi yapıorum:D okuduğunuz için tşkürler cwp bekliyorum...

yanlış bişey yok yaşına göre kilon normal. büyüme çağındasın, büyüme çok fazla kalori yakan bir atraksiyon

he sen ekstra bir şeyler istiyosan ozaman ekstra bir şeyler yapman lazım. ağrılk çalışması yapma ve nitelikli ara öğünler yemek gibi..

forumda bu sporun nasıl icra edileceğin en ufak ayrıntısına kadar yazılı okursan ne yapman gerektiğini bilirsin.

öncelikle tşkr ederim..Bi arkadaşım protein tozu kullanıp bayağ bi şişmiş.ACaba bendemi kullansam?önerebileceğiniz marka warsa yazabilirmisiniz lütfen?(tabi protein tozu kullanırken ewde dumbell kaldırcam)

kısa vadede ek besin kullanmana gerek yok. proteini besinlerden karşılayabilrisin kilon göz önüne alındığında günlük 100 gr civarı protein sana yeterli olur bunuda doğal gıdalardan sağlayabilirsin.

protein tozuna vereceğin parayı spor salonuna ver. doğru hareketleri, doğru ağırlıklarla ve doğru tekrarlarla yapman daha önemli.

arkdşlar ben ama çok zaıfım sanki... iyi okuyun : 18 yaşında 1.73 boyunda 47 kiloyum...benim yaşımda benim kilomda veye benden zayıf olan birini bu forumda göremedim... acaba spor salonuna gitsem o sporları yapabilr miyim? ne yapmam lazım..önce kilo almam mı lazım?

teşekkürler

iyi günler arkadaşlar bende aranıza bugun katıldım bu konuyu okuduktan sonra üye oldum... boyum 1,75 ve 63 kilodayım fakat zayıfım ankarada bulunmaktayım belediyenin açmış oldugu ücretsiz body salonları var oldukça fazla kondisyon aletleri mevcut fakat ücretsiz oldugu için ilglenirlermi bilmiyorum.... yazılarınızı okudukca inanın kendime güvenim geldi, evde zaman buldukca şınav mekik hareketleri yapıyorum uzun zamandır hiç olmayana göre azda olsa düzgün görünüyor ama ben dahada geliştirmek istiyorum hem kilo almak hemde vucut geliştirmek istiyorum hsd ve Metallica oldukca güzel öneriler yazmışsınız teşekkür ederim... ankarada bildiginiz kaliteli biryer varmıdır acaba şimdiden teşekkürler.... kilo almayı bende çok istiyorum....

Ben forumdaki birçok forumu ayrıntılı bir şekilde inceledim.Kafamdaki çoğu soruya yanıt buldum ancak bazıları hala devam etmektedir.Ben spor salonuna yazıldım.2 hafta falan oluyor.Orada 5 öğünlük bir program verdiler.Ancak bunu uygulayamıyorum.
1-Çünkü ben iştah problemi yaşıyorum.Sabah kalktığımda hemen kahvaltı yapamıyorum 1.5 saat geçmesi gerekiyor.Bunu nasıl aşabiliriz?
2-Spor yapmaya dediğim gibi yeni başladım.Acaba spora devam ettikçe vücut yemek yeme ihtiyacı hissedecek ve iştahım açılacak diyebilir miyiz?
3-İştah açıcı birşey önerebilir misiniz(yiyecek,şurup vs.)
Saygılar...

Merhabalar,

Ben de bir hardgainerım, boyum 1.87 kilom 64. Ama bunları çok fazla dert etmeye gerek yok gerçekten. Kendinizi sağlıklı hissediyorsanız hayatta hiçbirşey için üzülmeye gerek yok.

Ben 6 yıl önce 75 kg idim. Üniversiteye başladıktan sonra düzensiz beslenme sonucu 62 kg lere düştüm. Tam hırslanıp kilo almak için çok yemeye başlamıştım ki dışarıdan yediğim birşeyden parazit kaptım ve tam 3 ay yatakta tedavi gördüm, kilom da 56 ya kadar düştü. Allaha şükür sağlığıma tekrar kavuşunca 1 ayda yine 63 kg oldum.

Kilo almak istiyorum istemesine de başımdan geçen olaydan sonra çok da kafama takmıyorum, ama yine de bir deneyeyim diye ON firmasının Serious Mass gainerını aldım, en küçük boyunu tavsiye edilen miktarın yaklaşık yarısını suyla karıştırarak tükettim. İnanırmısınız bilmem ama 2 haftada 4 kilo aldım. Bu arada da 3 aydır haftada 3 kere düzenli olarak fitness salonuna gidiyorum.

Ne yazık ki gainer bitince ve sıcaklar başlaynca aldığım kiloları aynen verdim. Ama dert değil... Siz de dert etmeyin zayıf olmayı....

Merhaba arkadaşlar.Bence kilo kaybetmenin yada alamamanın en büyük nedenlerinden biri STRES ve SIKINTI!!!Ben de lise son sınıfa kadar hep zayıftım.olabildiğimin en iyisi 65 oldu ama hep bir anda kilo kayıpları yaşıyordum.Malum öss derdi,aile sorunları,sosyal sıkıntılar derken bu sıkıntılar sizden kilo olarak çıkabiliyor. 11-13 yaşları arasında Yüzme Milli Takımı'ndaydım ve hala görüştüğüm hocalarım programlar verdi kilo olmam için fakat ya uyamadım uyduysam da pek bi etkisini göremedim. ÖSSye girdik ve üniversiteye yerleştim.Yerleştikten sonra hazırlık bitti ve bittiğinde farkettiğim şey 1 senedir kilomu kafaya takmamam.Bunun bana getirisi tam 10 kilo olmuştu.65 iken 75 olmuştum.İnanın ne bir program ne bir protein amino falan hiçbirşey yok.Sadece hayattan zevk almaya baktım.İstemeyerek de olsa istediğim kiloya ulaştım ve artık vücudum bb başlamamı söylüyordu:)şuan 1.sınıfı bitirdim ve bittiği gibi evimin yanındaki salona kaydımı yaptırdım.Yaklaşık 1 ay oldu ve vücudumun hızla şekil aldığını hem ben hem çevremdekiler fark ediyor.Bunun kadar mutluluk veren bir duygu yok.Kimse kendini kandırmasın yok ben zayıf da mutluyum yok öle yok böle.polyannacılık yapmayın.Erkek dediğin kadınını dansta yere uzatıp sarıp kaldırabilcek güçte olmalı.Bir gömleği GERÇEKTEN giyebilmeli.Giydiği bir kıyafet emanet gibi değil şekil durmalı.Bunlar olunca kendi öz güveniniz de artıyor.
Ama dediğim gibi herşey kafanızda bitiyor.Dert ettiğiniz zaman olmaz.Ben benim gibi önünüze ne gelirse yiyin demiyorum zaten öle yaparsanız şuan benim gibi göbek eritmeye çalışırsınız:)burada işi bilen çok arkadaşımız var yada center larda dolu prof. hocalar var danışın derim.Ama sadece hayatınıza devam edin ve bunu sorun yapmayın.Kilo almanız gerektiğini bilin ve bu yönde davranın ama SORUN OLARAK GÖZÜNÜZDE BÜYÜTMEYİN.
Şuanki boyum 1.73 kilom 77 yaşım 20.
saygılar...

Back
Yukarı