Kilo Almak İsteyenlere...

arkadaşalr şimdi benimde kilo sron var kilo alamıyorum proteyiz toz kullanıcam bunu önerdiler weight gainer sizlerinde fikrini alayım sonra bitanesini alıcam cevap bekliyorum lütfen
tek başına toz mucize yaratmaz. 24 saat'in 8 saatinde uyuduğunu varsayarsak kalan 16 saat içinde tükettiğin toplam kaloriyi yüksek tutmalısın. metabolizman hızlıysa içeceğin tozu da pahalı bir yakıt olarak enerjiye çevirebilir vücudun. o yüzden tozu kullanırken yanında sık sık kaliteli kalori yüklemesi yapmalısın. aksi halde toz bittiğinde para gider kilo aynı kalır. kalori derken de git patates cipsi flan ye demiyoruz ona göre.:)

çok zayıf olup kilo alamayana protein tozu önerilmez. gainer önerilir. fakat en iyi sonucu 2 ay yüksek harcamayı göze alıp hem protein tozu,hem gainer,hem de gün içi yüksek kalori alımıyla elde edersin. istediğin şekilde 7-8 kilo aldıktan sonra normal beslenmeye döner extra harcamayı durdurursun. özellikle gece yatmadan önce doğal fıstık ezmesi ve muzlu süt çok zayıflarda işe yarıyor. uyuyacağın 8 saati de kaloriyle doldurup günün üçte birini avantaja çeviriyorsun.;)

Arkadaşlar 1.79 69 kiloyum normalde 138 gr protein almam gerek günlük.
Bunun için kendime beslenme programı çıkarmıştım.
Ama diyetisyene gösterdim çok fazla protein alıyorsun böbreklerine zarar verebeilir bu dedi. Sizin görüşleriniz nedir? Teşekkürler

Sabah uyanınca

5 yumurta beyazı bir kase müsli light(yoğurt ile)

iki saat sonra

muzlu süt 1 litre (şekersiz)

Öğle

bir tabak pirinç pilavı yoğurt ile

iki saat sonra

160 gr ton balığı yağsız

akşam

200 gram tavuk

iki saat sonra

1 litre muzlu süt

yatmadan önce

5 yumurta beyazı

muscletech weight gainer

herkese selamlar bendede kilo sorunu vardı çok araştırdım proteyin tozlarını ve sonunda buldum. en iyi olan yani herşeyin kendi alanında bir şanpiyonu vardır bana göre kilo almak veya vücut geliştirmede en iyi marka olarak Muscletech Serisidir..bir çok forum ve site gezinerek kişilerin bizat kullanması gözle görülür bir sonuç vardıgını gördüm anladım.ben muscletech weight gainer aldım kullanmaya başladım kutu bitince takrar yazarım ...bench_O

herkese selamlar bendede kilo sorunu vardı çok araştırdım proteyin tozlarını ve sonunda buldum. en iyi olan yani herşeyin kendi alanında bir şanpiyonu vardır bana göre kilo almak veya vücut geliştirmede en iyi marka olarak Muscletech Serisidir..bir çok forum ve site gezinerek kişilerin bizat kullanması gözle görülür bir sonuç vardıgını gördüm anladım.ben muscletech weight gainer aldım kullanmaya başladım kutu bitince takrar yazarım ...bench_O

Aynı reklamcı gibi konuştun ha :D Bende bir ara protein tozu almayı kafaya koymuştum fakat sonra tanıdığımız bir diyetisyen karaciğere ve böbreklere zararlı olduğunu söyledi. Yaş da küçük olduğundan almadım bende.

Aynı reklamcı gibi konuştun ha :D Bende bir ara protein tozu almayı kafaya koymuştum fakat sonra tanıdığımız bir diyetisyen karaciğere ve böbreklere zararlı olduğunu söyledi. Yaş da küçük olduğundan almadım bende.
diyetisyene vg sporu yaptığını söyledin mi? vg sporu yapan biri ile normal günlük hayatı sporsuz yaşayan biri aynı ihtiyaca sahip değil. vg kaslara zarar vermekte,mikro yırtıklar oluşturmakta. ayrıca oluşan etkiye tepki olarak gelişme sağlamaya ve kas hücreleri içerisindeki kontraktil proteinleri arttırmakta vücut.

normal insan fazladan protein aldığında ihtiyaç fazlası vücuttan atılmakta iken vg yapan kişi de normal ihtiyacın fazlası yeni kas proteini inşası ve antrenman esnasında yıkıma uğrayan hücrelerin tamiri için kullanılmakta. protein harici hiçbir gıda kas inşa edemez. 80 kg bir vg 'ci 130-160 gr arası proteini her halukarda olumlu kullanacaktır. e o kadar proteini de toz yardımıyla almak mantıklı. sütle ,etle almaya kalkan adam tosun paşa olur.:lol:

Arkadaşlar 1.79 69 kiloyum normalde 138 gr protein almam gerek günlük.
Bunun için kendime beslenme programı çıkarmıştım.
Ama diyetisyene gösterdim çok fazla protein alıyorsun böbreklerine zarar verebeilir bu dedi. Sizin görüşleriniz nedir? Teşekkürler

Sabah uyanınca

5 yumurta beyazı bir kase müsli light(yoğurt ile)

iki saat sonra

muzlu süt 1 litre (şekersiz)

Öğle

bir tabak pirinç pilavı yoğurt ile

iki saat sonra

160 gr ton balığı yağsız

akşam

200 gram tavuk

iki saat sonra

1 litre muzlu süt

yatmadan önce

5 yumurta beyazı

Bu kadar süt ile böbrek taşı olabilir dikkat et.

Beyler burnumda kemik olduğu için geceleri çok enerji kaybediyorum ve bu yüzden kilo alamıyorum.bol bol karbonhidrat almam gerekiyor sanırım.

Merhaba,
benim boy 177 kilo 67 ilk olarak 5 kilo almayı hedefliyorum.
Sorun şu ki zayıf olmama rağmen karın bölgem yağlı. direkt yağ yakmayı denedim başarılı olamadım, şimdi önceliğimi kilo almaya verdim.

kilo alırken mevcut yağ yakımını da hızlandıracak bir beslenme ve egzersiz programı yapmam gerek.

yogun iş temposu sebebiyle ara öğün yapamıyorum.

yavaş ve düzenli kilo almak için,

ilk zamanlar evde spor yapmayı sonrasında bir salona başlamayı düşünüyorum.

günlük kaç kalori almalıyım?
şu an sabahları pek kahvaltı yapamıyorum
öğlen et yemeği - pilav, az salata az yogurt, az çorba şeklinde besleniyorum.
akşamları çok iştahım olmuyor. makarna, lor peyniri ve ton balığı uygun mudur?
protein tozu aldım ancak düzenli spor yapamadığım için ne şekilde kullanacağımı henüz bilemedim.

haftada ne kadar kardiyo yapmalıyım.
örneğin hafta içi ağırlık haftasonu kardiyo yapsam uygun olur mu?

evde eğik sehpa ve 20 kg dambıl seti var.
nasıl bir çalışma programı yapabilirim.

amşam 7 de evde oluyorum yemek yesem bir süre sonra protein alıp spor yapsam akşam 9 da başlamış olacağım spora saat geç olmuş olur mu?

her konuda parça parça bilgiler ediniyorum ancak kendi alışkanlıklarım ve yaşam şeklime en uygun beslenme ve spor yöntemini bulamadım.

tavsiyeniz olursa minnettar olurum.

merhaba arkadaşlar eve ufak bir spor salonu yapmak istiyorum bu eşyaları nereden alabilirim önerebiliceiniz bi yer warsa yazabilirmisiniz

Selam Herkeze 27 yaşındayım kunduracı göğüs kafesine sahip talihsiz birisiyim. bu hastalığında getirdiği en büyük problemlerden biri kilo alamama....Boy 1.77cm Kilo 54 bütün bu dez avantajlara ramen zaman zaman 3 ay - 6ay gibi body salonuna zamanım olduğuca gittim bir çok kişi ile çalıştım. Protein Barları vs ürünler kullandım. 54 kilodan sadece 60kg çıkabildim. zaman tabi tecrübeyide yanında getirdi.

1 yıl Önce tekar Body Yapmaya başladım ve devam ediyorum. Sonuç olarak bir şeyler elde ettimde Şuan 72 Kg dayım ve hiç bir takviye protein ve amino asit kullanmadım. zira bu ürünler oldukça pahallıda.

bu yüzden arkadaşlara doğal yiecekleri öneriyorum 1 numaralı ana yiyeceğim (eti az ve öz kullanma maksatlı) patatesli etli yahni çorbasındır. kavrulan etin sulu bir yemek içinde tüketilmesi çok iyi bir sindirim sağlamakta antramanlardan sonra muhakkak 1 tas yoğurtla birlikte tüketiyorum ve çok sık meyve ve kuru yemiş atıştırın örneğin günde en az 2 adet muz tüketin. disiplinli bir sporcu olmaızda şart Baş ağrısı Halsizlik gibi durumlarda bile gücünüsü toplayın salona gidin bu çok önemli .hareketleri doğru yapın ben tambir ümizsiz vaka idim şimdi Göğüs kafesime yugun çalışma şekilleri arıyorum deforme bögeyi belli ölçüde kapattım (yanlış anlaşılmasın kemik yapısında değişiklik yapamazsınız fakat zayıflığın etkilerinin kaldıra bilirsiniz kas yağları belli boşlukları doldurmaktadır.)

Şu anki Performansım kısaca Şöye bench press de 4.tur 80kg x 10kez
Omuz Press de 4.tur 50kg x 10kez
göğüs yapımdan dolayı 72 kg olmama ramen oldukça zayıf gösteriyorum hedefim 80kg nin üzerine çıkmak. e gülzel de olur 54kg den 80kg :) neden olmasın?

Son düzenleme:
Merhaba,
benim boy 177 kilo 67 ilk olarak 5 kilo almayı hedefliyorum.
Sorun şu ki zayıf olmama rağmen karın bölgem yağlı. direkt yağ yakmayı denedim başarılı olamadım, şimdi önceliğimi kilo almaya verdim.

kilo alırken mevcut yağ yakımını da hızlandıracak bir beslenme ve egzersiz programı yapmam gerek.

yogun iş temposu sebebiyle ara öğün yapamıyorum.

yavaş ve düzenli kilo almak için,

ilk zamanlar evde spor yapmayı sonrasında bir salona başlamayı düşünüyorum.

günlük kaç kalori almalıyım?
şu an sabahları pek kahvaltı yapamıyorum
öğlen et yemeği - pilav, az salata az yogurt, az çorba şeklinde besleniyorum.
akşamları çok iştahım olmuyor. makarna, lor peyniri ve ton balığı uygun mudur?
protein tozu aldım ancak düzenli spor yapamadığım için ne şekilde kullanacağımı henüz bilemedim.

haftada ne kadar kardiyo yapmalıyım.
örneğin hafta içi ağırlık haftasonu kardiyo yapsam uygun olur mu?

evde eğik sehpa ve 20 kg dambıl seti var.
nasıl bir çalışma programı yapabilirim.

amşam 7 de evde oluyorum yemek yesem bir süre sonra protein alıp spor yapsam akşam 9 da başlamış olacağım spora saat geç olmuş olur mu?

her konuda parça parça bilgiler ediniyorum ancak kendi alışkanlıklarım ve yaşam şeklime en uygun beslenme ve spor yöntemini bulamadım.

tavsiyeniz olursa minnettar olurum.
sabah yemeden yaşarsan zayıf ama yağlı olursun. bu vücudun savunma mekanizmasıdır. akşam 8 de yedin son yemeği ,11 de yattın ertesi gün öğlen 12 de yedin bu felakettir. iki öğün arasında 16 saat var.:shock:

yemede zorlanıyorsan en azından ultimate isomass xtreme gibi komple besin içeren gainer içeceksin. hem öğün atlamamış olursun hem de toplam günlük kalorini yukarı çekersin.

sporu erken yapmak yağ azaltmak için daha iyi sonuç verir. vg şeker yaktığı için ilerleyen saatlerde daha çok yağı enerji olarak kullandırtır vücuda. fakat çoğu kişi zaman problemi nedeniyle akşam çalışır. antrenman sırasında dolu mideyle çalışılmaz. yemekten 1,5 saat sonra whey alıp çalış hemen bitiminde whey+hızlı karbonhidrat tüket. yatmadan önce de gainer kullan.thums:

body e baslayın,günlük olarak canınız ne istiyorsa onu yiyin,antreman öncesi ve sonrasıda 300 ml süt ile 30 gram protein tozu kullanın bir ayda rahat 6-7 kilo alırsınızki arkadasım bu rakama 3 haftada ulastı..zaten buna bizzat şayit oldugumdan söylüyorum :D

gainer aldım sizce fayda sağlar mı arkadaşlar metobolizma aşırı hızlı çaşlımakta :D boy 1.76 kilo 57 başladığımda 53 idi.Hedefim 70 kilo olmak 13 kilo alırsam fit bir vücuda sahip olacağımı düşünüyorum

arkadaşlar bende kullanmak istiyorum protein tozu endişelerim var yan etkileri olur diye :s bayanlar da kullanbilir mi acaba çok zayıfım çünkü acil kilo almam lazım üzülüyorum

Aktif spor yapmıyorsanız , protein tozu kullanımı pek önerilmez..
Kendinize düzenli bir beslenme programı çıkarmalısınız..
İçerisinde tahıllar , baklagiller , sebze tavuk balık eti gibi gıdalar yer almalıdır...

Eğer bunun yanında spor da yaparsanız , daha kontrollü bir şekilde kilo alabilirsiniz..
Protein tozu kullanımı ile ilgili yan etki anlamında bay/bayan ayrımı olmaz..
Bu kişinin kendi bünyesiyle alakalıdır..
Ama etraftan duyduğunuz protein tozlarının yan etkileri vardır sözlerinin hepsi doğru değildir..
A markasının Aliye verdiği yan etkiyi B markası vermeyebilir...
Tamamiyle kişinin kullandığı protein tozunun içerisindeki maddeye karşı olan reaksiyonuyla alakalıdır...

Aktif spor yapmıyorsanız , protein tozu kullanımı pek önerilmez..
Kendinize düzenli bir beslenme programı çıkarmalısınız..
İçerisinde tahıllar , baklagiller , sebze tavuk balık eti gibi gıdalar yer almalıdır...

Eğer bunun yanında spor da yaparsanız , daha kontrollü bir şekilde kilo alabilirsiniz..
Protein tozu kullanımı ile ilgili yan etki anlamında bay/bayan ayrımı olmaz..
Bu kişinin kendi bünyesiyle alakalıdır..
Ama etraftan duyduğunuz protein tozlarının yan etkileri vardır sözlerinin hepsi doğru değildir..
A markasının Aliye verdiği yan etkiyi B markası vermeyebilir...
Tamamiyle kişinin kullandığı protein tozunun içerisindeki maddeye karşı olan reaksiyonuyla alakalıdır...
cevabınız için teşekkür ederim . düzenli bir beslenme planı yapmaya bile erinen bir insanım söz yemek yemeyide hayatım boyunca sevmedim belki spor salonuna yazılıp düzenli spor yapınca brişeyler değişebilir :mad:

cevabınız için teşekkür ederim . düzenli bir beslenme planı yapmaya bile erinen bir insanım söz yemek yemeyide hayatım boyunca sevmedim belki spor salonuna yazılıp düzenli spor yapınca brişeyler değişebilir :mad:

Düzenli beslenme olmadan kilo almanız zor..
Eğer hedefleriniz varsa , bunlara ulaşmak için elinizden geleni yapmalısınız..
Sürekli kendinizi motive edecek birşey bulmalısınız..

Eğer mümkünse bir beslenme uzmanına görünün , size kilo alımına yönelik bir beslenme programı verecektir..

Düzenli spor yapmak , iştahınızı açabilir , ama önemli olan burada yaktığınızdan çok kalori alımınız gün içerisinde..
Bunları salon hocanız ve beslenme uzmanızla ayarladığınız takdirde kilo alımınız hem sağlıklı hemde kontrollü olacaktır..

Back
Yukarı