İyi günler kısaca içinde olduğum durumdan bahsedeyim.20 yaşındayım boyum 1.83 ve kilom 53 idi , bir hafta önce doktora skalyozdan şüphelendiğim için gittim fakat hiçbir sorunum olmadığını sadece zayıf olduğum için sıkıntı olduğunu ve sırt kaslarımı geliştirmem gerektiğini söyledi ayrıca bir protein tozu alıp kullanmamıda ekledi.Bende ilk iş olarak Optimum Complete Protein adlı bir tozun bir aylığını aldım ve et,tavuk gögsü stoğumu yaptım ve ardından ilk gün spora gittim ve geldiğimde 5 gün hamlık ağrısı çektim ardından tekrar spora gittiğimde sırt çalıştırmam gereken ve genel olarak çoğu harekette fazlasıyla zorlandım çünki vücut ve kollar zayıf haliyle çoğu kişi için basit kaçan ağırlıklar bile beni cidden zorluyor mesela oturup kollar yardımı ile yukarıya kaldırdığımız hareket cidden kabusum oldu kalkmıyor alet , 5 kiloluk ağırlıkları tek elimle kaldırdığımda dahi kısa süre sonra çok büyük zorluklar çekiyorum acaba normal midir?
Beslenmeye gelirsek genelde geç yattığım için haliyle geç kalkıyorum dolayısıyla kahvaltı faslını biraz geçmiş oluyorum uyanınca protein tozunu içip ardından 2 tabak yulaf yiyorum . Saat 2-3 gibi bir öğünde 400 gram tavuk gögüsü+bir tabak makarna yiyorum(yada antrenmandan sonra) ve gerisi doğaçlama gelişiyor.
Şuana kadar antrenmanlarda çok çok fazla zorlanmama rağmen 3 kilo aldım ve vücut zayıf olduğu için ister istemez kas iskeleti ortaya çıktı gögüsler ortadan bir çizgiyle ayrıldı kollarım kalınlaştı , sırtım düzeliyor ve bunlar sadece 1 hafta içerisinde gerçekleşti. Gel gör ki antrenmanda bazı hareketleri desteksiz yapamasamda vücudum gelişiyor fakat bu hareketleri spor salonunda zorlanarak yapmam bazende son sette yapamamam cidden beni üzüyor acaba bu doğal mıdır? Önerileriniz varsa dinlemek isterim.
Beslenmeye gelirsek genelde geç yattığım için haliyle geç kalkıyorum dolayısıyla kahvaltı faslını biraz geçmiş oluyorum uyanınca protein tozunu içip ardından 2 tabak yulaf yiyorum . Saat 2-3 gibi bir öğünde 400 gram tavuk gögüsü+bir tabak makarna yiyorum(yada antrenmandan sonra) ve gerisi doğaçlama gelişiyor.
Şuana kadar antrenmanlarda çok çok fazla zorlanmama rağmen 3 kilo aldım ve vücut zayıf olduğu için ister istemez kas iskeleti ortaya çıktı gögüsler ortadan bir çizgiyle ayrıldı kollarım kalınlaştı , sırtım düzeliyor ve bunlar sadece 1 hafta içerisinde gerçekleşti. Gel gör ki antrenmanda bazı hareketleri desteksiz yapamasamda vücudum gelişiyor fakat bu hareketleri spor salonunda zorlanarak yapmam bazende son sette yapamamam cidden beni üzüyor acaba bu doğal mıdır? Önerileriniz varsa dinlemek isterim.