kilo alma hacim için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mirposs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mirposs

Üye
Sa arkadaslar kilo hacim almak istiyorum kas olarak protein tozu kullanirsammi daha iyi okur gainer kullanirsammi ? Amacim kas olarak kilo almak hacimlenmek sadece birini alma sansim var malesef ? Bir diger sorumda hacim icin az tekrar cok agirlik diyorsunuz ya benm agirligi defisme imkanim yok su aralar degisebilirsem uygulucam ama ben cok tekrar yaparak yapiyorum kilo az diye gerxi azda degil bana gore ama boylede hacim olur degilmi bir iki aya alirim agirlik

hacim kazanmak istiyorsan sadece yemek yiğeceksin tozlardan pek medet umma

hacim kazanmak istiyorsan sadece yemek yiğeceksin tozlardan pek medet umma
derken nasil yemem lazim bir yabak yerine 2 tabak vs mi ? Birde yemek yerim yinede kendim dogal olarakda alirim proteinimi karbonhidratimi ama bunun yaninda bir tozunda yarari olur sanirim ? Hangisi daha makbul olur

1 Tabak yerine 2 tabak degil saten vucut almaz o kadar karbonhidratı proteini
6 ögün yigebilirsin hacim kazanmak için tozlara filan pek güvenme beyaz ekmekten filan uzak dur

1 Tabak yerine 2 tabak degil saten vucut almaz o kadar karbonhidratı proteini
6 ögün yigebilirsin hacim kazanmak için tozlara filan pek güvenme beyaz ekmekten filan uzak dur
Cok saol birsey dicem lavas ekmek nasil ? Birde kepek ekmegi dilimli degilde tum aliyorum o olurmu ? Gunde nekadar sinir olmali birde ? Yaglancam diye yemekden korkuyorum

ah be sevgili üye daha çok yolun var çook , beslenme bölümünü az açıp oku senin sorularından okadar çok var ve cevaplanmış ki şaşırırsın.

Cok saol birsey dicem lavas ekmek nasil ? Birde kepek ekmegi dilimli degilde tum aliyorum o olurmu ? Gunde nekadar sinir olmali birde ? Yaglancam diye yemekden korkuyorum
Ne yediğine bağlı ör tuz şeker vsvs katmazsan temiz bulk yapmış olursun yemeklerine temiz kilo alırsın sana önerebilecegim

Makarna
HAŞLANMIŞ PATATES
BULGUR
PRİNÇ LAPASI
Bunları yiğebilirsn yağlanma illaki olur ama cok fazla olmaz sen spor yapan bir kişisin yedigin kas olur oturan biri olsan bunları yesen yağ yaparsın ama yemekten korkma

Ne yediğine bağlı ör tuz şeker vsvs katmazsan temiz bulk yaplursun yemeklerine temiz kilo alırsın sana önerebilecegim

Makarna
HAŞLANMIŞ PATATES
BULGUR
PRİNÇ LAPASI
Bunları yiğebilirsn yağlanma illaki olur ama cok fazla olmaz sen spor yapan bir kişisin yedigin kas olur oturan biri olsan bunları yesen yağ yaparsın ama yemekten korkma
Cok saolun yardimci oldunuz gercekten :) ekmek tuketimi nasil olmali kepek ekmegi olcakda nekadar tuketilmeli gunde birde lavas nasil olur

Cok saolun yardimci oldunuz gercekten :) ekmek tuketimi nasil olmali kepek ekmegi olcakda nekadar tuketilmeli gunde birde lavas nasil olur

Bim gibi marketler varsa orda hazır poşetin içinde çok uygun fiyata cavdar ekmek yada tam tahıllı ekmek satıolar her ögünde 2 dilim 3 dilim yesen kafi unutma bak karnın doyana kadar yemiyeceksin
yemekleride kesinlikle yağlı fian pişirme eger pişirme yönetimini bilmiyorsan özelden msj atabilrisn anlatırım sana

kepek ekmeği beyaz undan yapılır. içine sadece rengini değiştirecek miktarda kepek eklenir. anlayacağın beyaz ekmekten hiçbir farkı yoktur. tam buğday ekmeği tavsiye ediyorum. tam tahıllı da olabilir

Back
Yukarı