kilo aldırıcı egzersizler

lampard

Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıldır çözemediğim sorunda yardım istiyorum farklı farklı salonlara gittim ve ordaki antrenörler sürekli farklı hareketleri tavsiye etti bazısı 20 30 hareket bazısı sadece 4 hareket dedi sizce zayıf bir bünye için başlangıçta hangi hareketler yapılmalı ve nasıl devam etmeli bu önemli konuda yardımınızı bekliyorum çünkü bir kaç ay sonra toz kullanmaya başlıycm boşa gitmesin

başlık muhtemelen kilitlenecektir fakat herkesin söyleyeceği gibi, egzersizler kilo aldırmaz, kilo alıp vermek tamamen senin beslenmene bağlı. ayrıca 30 hareket her bir kas grubu için mi anlamadım ? eğer öyleyse arkana bakmadan hızlı adımlarla uzaklaş bunu tavsiye eden kişiden. başlangıçta en ana çok eklemli hareketlere ağırlık vermen gerekir. compound egzersizler diye aratırsan bulursun

başlık neden kilitleniyor ben burda yeniyim anlamadım.beslenmeme dikkat edecem ben sadece yapmam gereken egzersizleri sordum 20 30 hareketi her antrenmanda farklı bölgeler için yapıyordum başlık kilitlenirse ayrıntılı cevabı nerde bulabilirim

başlık neden kilitleniyor ben burda yeniyim anlamadım.beslenmeme dikkat edecem ben sadece yapmam gereken egzersizleri sordum 20 30 hareketi her antrenmanda farklı bölgeler için yapıyordum başlık kilitlenirse ayrıntılı cevabı nerde bulabilirim

başlık sorduğunuz soruların cevabı forumda olduğu için kitlenecektir

kilo almak yemek ile alakalı bir şeydir ,yaktığınızdan çok kalori alırsanız kilo alırsınız. kilo azlığı probleminiz var ise toz alırken gainer cinsi protein tozlarından kullanabilirsiniz.

Back
Yukarı