enter33
Üye
Beyler 20 yaşındayım, boyum 182 kilom su an 70. Araliklarla 3 senedir fitness yapiyorum. Basladigimda 51 kiloydum. Gecen sene 74e çıktığım oldu. Subatta da 2 ay aranin ardindan yeniden basladim ve tüm vücut antrenmani yapiyorum ilk kez(daha önce bölgesel haftada 4 giriyordum). 1 ay 10 gündür haftada 3 su programi yapiyorum
Pztsi (5×5 hepsi)
Squat
Kalf
Bench
Lateral raises
Carsamba
Deadlift
Barfix
Karna çekiş
Dumbel curl-puhs down superset
Cuma
Bench
Overhead
Cable curl
Halatla göğüse cekis
Bu programla kilo alamadim henüz beslenmem de idare eder henüz tam düzene oturtamadim fakat 1 2 ser cm artış oldu her yerde ne yapayim sizce ve nasil artis oldu tavsiyelerinizide bekliyorum teşekkürler[DOUBLEPOST=1457585913][/DOUBLEPOST]3 senedir aldığım 20 kiloya rağmen yag oranim da max yuzde 10 11 civarı yani six packlerde vs yag yok
Pztsi (5×5 hepsi)
Squat
Kalf
Bench
Lateral raises
Carsamba
Deadlift
Barfix
Karna çekiş
Dumbel curl-puhs down superset
Cuma
Bench
Overhead
Cable curl
Halatla göğüse cekis
Bu programla kilo alamadim henüz beslenmem de idare eder henüz tam düzene oturtamadim fakat 1 2 ser cm artış oldu her yerde ne yapayim sizce ve nasil artis oldu tavsiyelerinizide bekliyorum teşekkürler[DOUBLEPOST=1457585913][/DOUBLEPOST]3 senedir aldığım 20 kiloya rağmen yag oranim da max yuzde 10 11 civarı yani six packlerde vs yag yok