yüksek ağırlık az tekrar yapıyorum hacimlenmek için en fazla 8 tekrar en az 6 ,4 set yapıyorum[DOUBLEPOST=1386107310][/DOUBLEPOST]1 ay kadar protein tozu kullandım sonra bi problem yaşadım kalple ilgili doktora gittim doktora bb yaptığımı söyledim bana protein tozu kullanıyomuns dedi ben de evt deyince şiddtle bırakmamı söyledi ben de bıraktım bıraktıktan sonra hem antrenman performansım yerlerde hem de kilo kaybettimBeslenmen iyi görünüyo ara öğün koy beslenmene. Kuruyemiş ye ara öğünlerde kuruyemisler iyi yağlardandır ve kalorisi yüksektir. Kilo alman için günlük harcadıgından fazlasıni alman gerekiyor 500 kalori civarı fazla alman lazım. Tekrar sayılarıni düsür 4x6 yap setlerini. Karın egzersizlerini yapma bence fazlafan kalori harcarsın. Yaza doğru definasyonla atarsn yağları zaten. Antremanda hareket sayilari nedir ?
Vallaha usta ben de bilmiyorm arkadaşlar da benim yediklerimi görüp kilo vermeme şaşırıyorlar bi diyetisyene gitcem hiç olmazsaBüyük kaslar için max 5 hareket kücükler için 3 hareketi geçme onun dışında herşey iyi görünüyo nasıl kilo veriyosun .d dediklerimi bi dene. Bide gunde 8 saat araliksız uyu en az
Sen de haklısın da daha fazlasını yemek için ne zaman var ne de paraKilo alamıyorsan kilo alacak kadar yemiyorsundur, bitti. Bunun dışında aldığın her yanıt hatalı, sunacağın her karşı argüman kendini kandırmaktır. Sadece daha çok ye.
Kalple ilgili ne gibi bir problem yaşadın ? Niye protein tozuna bağlandıyüksek ağırlık az tekrar yapıyorum hacimlenmek için en fazla 8 tekrar en az 6 ,4 set yapıyorum[DOUBLEPOST=1386107310][/DOUBLEPOST]1 ay kadar protein tozu kullandım sonra bi problem yaşadım kalple ilgili doktora gittim doktora bb yaptığımı söyledim bana protein tozu kullanıyomuns dedi ben de evt deyince şiddtle bırakmamı söyledi ben de bıraktım bıraktıktan sonra hem antrenman performansım yerlerde hem de kilo kaybettim