Extravaganza
Üye
Lethe ile ayni fikirdeyim. Ben de araliksiz aliyorum whey i.
Bu arada dymatize caseine nerede ucuz?
Ben whey alımına hiç ara vermedim şimdiye kadar.Beslenmeye destek olduğu için ara vermeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Whey,BCAA,kazein (Henüz kullanmadım gerçi) gibi protein içerikli ürünlerde içim rahat benim.Bol su tüketiyoruz zaten,korkacak bir durum yok![]()
Lethe ile ayni fikirdeyim. Ben de araliksiz aliyorum whey i.
Uzun zamandan sonra dun yulaf ezmesi aldim. Blender'a yulaf, sut, 10 tane findik ve 1 adet dilimlenmis muz koydum, bu sefer boyle deneyeyim dedim. Umarim guzel olmustur.
Birazdan kahvaltida yiycem.
Yulaf öyle güzel olmaz ! Sıradan bir yiyecek değil özenle işlenmesi lazım.
Benim favori yiyeceğimdir ve mükemmel bir tarifim var belki merak edip deneyen olur yazayım ben.
100 gr yulaf
150 gr rende patates
50 gr rende kaşar
50 gr kıyma
5 yumurta
Hepsini iyice karıştırıp kızgın tavaya döküyoruz, üzerini kapatıyoruz, 10 dk bir yüzünü 5-10 dk diğer yüzünü kısık ateşte pişiriyoruz, sonra üzerine tereyağı sürüyoruz, pizza şeklinde dilimleyip afiyetle yiyoruz.
Ortalama 1000 civarı kalori içeriyor, enerji patlaması yaşayarak başlıyorum güne.
Her sabah üşenmeden yapıyorum bunu ve hep tadı damağımda kalıyor.
Valla abartmıyorum pizza mı yulaf mı deseler düşünmeden yulafı seçerim tadı o kadar güzel, eve gelen arkadaşlara da yapıyorum arada bunu ve beğenmeyen olmadı şimdiye kadar, deneyin pişman olmazsınız.
On caseine ile dymatize caseine de kacar porsiyon var? Bir karsilastirsaniza. Benimde canimi cektirdiniz![]()
Topuklarına 2.5-5 kg luk plaka koy, ayaklar düz ve omuz genişliğinden hafif daha dar pozisyonda dursun bu şekilde full de yapsan yarım da eğilsen quadlara vuruyor.
khep en iyisini yapmışsın dostum. Takmayacaksın kafaya o tipteki adamları. Her salonda oluyor onun gibiler. Kendilerince en iyisi onlar, daha ötesi yok. Bilmiyorlar ki bacak çalışılmadığı sürece diğer bölgelerin eksik kalacağını, bilmiyorlar ki vücuttaki en büyük kas grubunun bacak olduğunu, bilmiyorlar ki bacak geliştiği takdirde vücuttaki kan akışının artacağına ve buna dayalı olarak da üst vücudun daha çabuk gelişeceğini. Kısaca, boşver. Sen antremanına bak.![]()