Kettle Pilav Yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 720p
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

720p

Üye
Merhaba arkadaşlar ben kyk yurdunda kalıyorum yurtta yemek yapma imkanım olmadığı için sporu bırakmak zorunda kaldım fakat sonradan kettle ile yapabilirmiyim diye düşündüm. Tavuğu kettle ile haşlayabilirim ama haşlama lapa pilav olurmu kettleda yapılabilirmi bilgilendirirmisiniz beni eğer yapılabilirse tekrar salona başlayacağım.

makarna yapabilrsin koçum
Forum Kuralları
9.4.
Kişilere kullanıcı adları ile hitap ediniz
Kural; sokak ağzı-argo (usta,birader,kanka vb.) yada sözlük jargonu (panpa,hacım,vb) gibi durumlarda geçerli olup, aynı zamanda karşısındaki üyeye rahatsızlık verdiğinde yada tacizkar-kışkırtıcı durum oluşturduğunda uygulanacaktır. Günlük kullanımda geçen yada karşısındakine saygı amaçlı söylenmiş üstad,kardeşim hocam gibi art niyet taşımayan yada forumun seviyesini düşürmeyen kullanımlara izin verilecektir.
Forum yönetiminin üyelerin kullandıkları farklı hitap şekillerine müdahale hakkı saklıdır.Ayrıca yukarda bahsedilen saygı amaçlı hitap şekillerinin mesaj içinde alay etme,yargılama, ötekileştirme ya da herhangi bir şekilde art niyetli kullanılmaya çalışılması durumunda da yönetimin müdahale hakkı saklıdır.

Back
Yukarı