sertcocukdur
Üye
abilerim ben 17 yaşındayım 63 kilo civarı 165 boyumdayım.şimdi ben geçen ayın 11 inde evde 4 kiloluk dumbell ile başladım çok şey okudum beyaz ekmeği kestim kepekli ve taç tahıllı yiyorum birde maddi güç ve aile nedeniyle protein tozu alamadığım için nette görmüştüm kesilmiş sütü süt ile karıştırp içmek ciddi şekilde protein sağlıyomuş bende anneme sütü kestirip içiyorum.işte antremandan önce 1 snekers çikolata sonrasında 1 snekers daha 2 şişe su portakal suyu kesik sut suyu felan içiyorum bi gün yapıp bi gün dinleniyorum kendimi motive etmek için Hollywood yıldızların kaslarının bende olabileceğini düşünüyorum heleki dwayne johsone beni.çok fici gaza getiriyor.şimdi program şöyle biceps karın bacak aynı gün sonra bi gün dinlenip göğüs omuz kanat bilek çalışıyorum yanşışlık varsa söyleyin.spora başladığımda vücut ölçülerim bel 69 du 65 oldu goğus 94 felandı 95 oldu omuz 108 değişme yok kol 31.50 felandı şimdi 32.30 felan geliştiğimi görmek hoşuma gidiyo boyum kısa olduğu için kaslarım daha dolgun duruyor arkadaşlar felan kaslı çocuk demeye başladılar ancak bazen üzerimde ciddi şekilde yorgunluk oluyor yapmayı bırakın dumbelinelime alasım gelmiyor kendimimayıltmak için napmam lazım birde kolumu ne kadar surerde 35,felan yaparım bu şekilde tricepslerim cidden çok kalın yani önceden bi 4 yıl felan ara ara şınav çekerdim onun etkisi sanırım hiç zorlanmadan 50 çekiyorum.birde boyumu 172,felan yapamaz mıyım ailecek ana tarafıda baba tarafıda kısa daha uzarmıki sakallarım felan yeni çıkıyor.biraz uzun ve sıkıcı bir yazı oldu yazmak geldi içimden affedin.