Arkadaşlar Merhaba,
2 aydır VG ye salona gidiyorum, hocamı çok seviyorum ve dediklerine harfiyen uyuyorum..
25 yaşında 1.88 boyunda, 90 kiloyum..
VG yapma amacım fit bir vücuda sahip olmak sağlıklı beslenmek ve sağlıklı bir şekilde yaşamak..
Pek içime sinmesede,hocamın tavsiyesi üzerine son 1 aydır L-Carnitine kullanıyorum.. ( uzun sürede kullanmayı düşünmüyorum )
GEçenlerde amino asite başlamamıda söyledi ( ben sağlıklı beslenme adına amino asite başlamak istemediğimi söyledim.. ISRARLA BASLAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.. onu kırmamak için bir paket kullanabilirim..)
----------------------
Beslenmeme gelince
Kahvaltı yapmadan evden çıkmam;
Kahvaltıda
saat:05:30
2 yumurta, 15-20 tane yeşil veya siyah zeytin, 5-6 tane kabuklu ceviz, biraz peynir, yeşillik, zaman zaman kuru incir, kuru kaysı..
saat: 09:00 büyük bir kupada bitki çayı ( ada çayı oluyor genelde )
12:00 : 1 tane portakal, mandaline , greyfurt vb. ( mevsim meyvesi )
15:00 : 1 porsiyon kuşbaşı yanında yeşillik veya 1 porsiyon balık yanında yeşillik
18:30 : EV yoğurtlu çiğ brokoli ( marul veya sadece yoğurt )
Spora gittiğim günler ise spordan önce bir şey yemiyorum, spordan sonra 4 tane yumurtanın beyazı ve 1 tane yumurta sarısı yiyorum ( köy yumurtası )
----------------------
Her türlü öneri ve eleştirilerinize açığım..
L-Carnitin ve amino asit kullanmak istemiyorum, acaba doğrumu yapıyorum..
Şimdiden teşekkür ederim
2 aydır VG ye salona gidiyorum, hocamı çok seviyorum ve dediklerine harfiyen uyuyorum..
25 yaşında 1.88 boyunda, 90 kiloyum..
VG yapma amacım fit bir vücuda sahip olmak sağlıklı beslenmek ve sağlıklı bir şekilde yaşamak..
Pek içime sinmesede,hocamın tavsiyesi üzerine son 1 aydır L-Carnitine kullanıyorum.. ( uzun sürede kullanmayı düşünmüyorum )
GEçenlerde amino asite başlamamıda söyledi ( ben sağlıklı beslenme adına amino asite başlamak istemediğimi söyledim.. ISRARLA BASLAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ.. onu kırmamak için bir paket kullanabilirim..)
----------------------
Beslenmeme gelince
Kahvaltı yapmadan evden çıkmam;
Kahvaltıda
saat:05:30
2 yumurta, 15-20 tane yeşil veya siyah zeytin, 5-6 tane kabuklu ceviz, biraz peynir, yeşillik, zaman zaman kuru incir, kuru kaysı..
saat: 09:00 büyük bir kupada bitki çayı ( ada çayı oluyor genelde )
12:00 : 1 tane portakal, mandaline , greyfurt vb. ( mevsim meyvesi )
15:00 : 1 porsiyon kuşbaşı yanında yeşillik veya 1 porsiyon balık yanında yeşillik
18:30 : EV yoğurtlu çiğ brokoli ( marul veya sadece yoğurt )
Spora gittiğim günler ise spordan önce bir şey yemiyorum, spordan sonra 4 tane yumurtanın beyazı ve 1 tane yumurta sarısı yiyorum ( köy yumurtası )
----------------------
Her türlü öneri ve eleştirilerinize açığım..
L-Carnitin ve amino asit kullanmak istemiyorum, acaba doğrumu yapıyorum..
Şimdiden teşekkür ederim