Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendime özel program yapmamda yardımcı olurmusunuz?
Evime Ağırlık sehpası(Decline Bench press,Incline Bench press,Bench press),Ağırlık seti(Dumbell dahil)ve çakı(knee raise bar) aldım ayrıca aldığım ağırlık sehpasında mekikte yapılabiliyor.Yapılan programı sabahları yapmayı düşünüyorum.Hergüne formda ve uyanık bir şekilde başlamak için haftanın hergünü yapmak istiyorum.2-3 ay önce spor salonuna gidiyordum ve suan bıraktığım için formdan düştüm...Bana elimde bulunan tüm bu aletleri kullanabileceğim bir program yapmamda yardımcı olursanız gerçekten cok sevinirim...
Aynı ekipmanlar bendede bulunuyor sadece çakı aleti yok.Banada bir üye şöyle bir program önerdi uyguluyorum.Sana yazayım belki yapmak istersin.Programım güzelde benimde bi sıkıntım var Squat , Deadlift , Barbell Row bu 3 hareketi doğru yaptığıma emin olmaya çalışıyorum vücuduma herhangi bir zarar vermemek için...
Pazartesi- bacak - calf
Salı- göğüs-biceps
Çarşamba- off
Perşembe- sırt - ön kol
Cuma- omuz-triceps