Kendi yaptığım Beslenme Programı

Beslenme Programı

Sabah-Kahvaltı;
Bir kase yulaf ezmesi yağsız süt ile ( Eti Lifalif) 6. 1 gr protein(50gramda) 200ml yağsız süt 6.2gr protein
Lor peyniri böreklik lor 50g 9,5gr protein
2 yumurta beyazı 2x10 gr protein
2 ceviz yada 10 adet fındık

Ara öğün;
1 yeşil elma

Öğlen;
150gr tavuk göğüsü 46,5 gr protein
2adet haşlanmış patates
Yeşil Çay

Ara öğün;
10adet fındık

Akşam;( antreman sonrası)
Light Yoğurt 100gr
Yulaf ezmesi 50gr+200ml yağsız süt
Yeşil Çay

Dün böyle birşey yaptım. Yağ oranım 12.4 çıkmıştı. Bu program uygunmudur sizce herhangi birşey eklemem gerekli mi?

Antreman sonrası öğünde protein alımını arttırmalısın bence de. Bir de boyun kilon yağ-kas oranın nedir acaba?

03 Mayista olcurdugume gore yag oranim 12.4 cikti. 69.9 kg toplam agirlik 8.7 toplam yagin agirligi 180de boy Antreman saatleri hafta ici ve haftasonu degistigi icin yazmadim karismasin diye birde sabah kalkma saatim farkli oldugu icin. Haftaici ve haftasonu beslenme programini farkli mi tutmam lazim? Haftasonlari sabah 10gibi antremana giderken haftaicleri genelde aksamustu gidiyorum.

Farklı tutmaktan çok dikkat edeceğin en önemli iki nokta antreman öncesi ve antreman sonrası öğünler, öncesinde biraz daha karbonhidratlı yerken sonrasında da protein ağırlıklı beslenmelisin. Buna dikkat et diğer öğünlerini de ona göre oluşturursun zaten.

Bugün itibariyle yukarıda yazan programda bi iki değişiklik yaparak uygulamaya başladım. 4Haziranda spor tam 1 ay doldurmuş olucak eğer yeteri kadar bi fark olmazsa tekrardan düzelteceğim programı

Back
Yukarı