Merhaba arkadaşlar . Kendime bol protein içeren bi beslenme programı hazırlamak istedim sizce eksiklerim neler daha neler eklemeliyim. 16 Yaşındayım programı okula göre hazırladım.
Sabah 6:15
Pekmez
3 Haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Beyaz peynir
Süt
Arkadaşlar okulda saat 7:30 dan 13:40 a kadar kalıyoruz. Okulda ne yemem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok o yüzden bazen hiçbirşey yemediğimde oluyor . Bazen ise simit poğaça ile karnımı doyuruyorum. Bu konuda yardımınza ihtiyacım var.
Öğle 14:00
1 kase çorba
Pilav ve ya Makarna
Nohut ve ya kuru fasülye
2 dilim kepek ekmeği
Salata
16:30
Elma
1 Bardak Muz ile karıştırılmış süt
17:00 Antrenman
18:00
Kendi yaptığım fındık,fıstık,ceviz ve baldan oluşan bi karışım. Sadece 2 kaşık yiyorum. Bir sorum ise bunu antrenmandan öncemi yemeliyim sonramı? duruma göre değiştireceğim.
1 Kase yoğurt
Akşam Yemeği 19:00
Ton balığı veya balık,tavuk göğsü o an evde hangisi varsa
Salata
22:00
1 Bardak muzla karıştırılmış süt
Çok az miktar peynir
Arkadaşlar programda eksiğim ve ya değişmesi gereken yerler varsa söylerseniz sevinirim.
Sabah 6:15
Pekmez
3 Haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Beyaz peynir
Süt
Arkadaşlar okulda saat 7:30 dan 13:40 a kadar kalıyoruz. Okulda ne yemem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok o yüzden bazen hiçbirşey yemediğimde oluyor . Bazen ise simit poğaça ile karnımı doyuruyorum. Bu konuda yardımınza ihtiyacım var.
Öğle 14:00
1 kase çorba
Pilav ve ya Makarna
Nohut ve ya kuru fasülye
2 dilim kepek ekmeği
Salata
16:30
Elma
1 Bardak Muz ile karıştırılmış süt
17:00 Antrenman
18:00
Kendi yaptığım fındık,fıstık,ceviz ve baldan oluşan bi karışım. Sadece 2 kaşık yiyorum. Bir sorum ise bunu antrenmandan öncemi yemeliyim sonramı? duruma göre değiştireceğim.
1 Kase yoğurt
Akşam Yemeği 19:00
Ton balığı veya balık,tavuk göğsü o an evde hangisi varsa
Salata
22:00
1 Bardak muzla karıştırılmış süt
Çok az miktar peynir
Arkadaşlar programda eksiğim ve ya değişmesi gereken yerler varsa söylerseniz sevinirim.