Kemik Anatomisi

Vücut geliştirme sporundan verim alınabilmesi için en önemli etgenlerden birisi de kemik yapsıdır.
Aşşağıda resimlerini verdiğim emektar sporcuların kemik yapısı ile ilgili bir sorum olacak

-Aşşağıda işaretlediğim resimlerdeki abdominal bölgeler hakkındaki sorularımı cevaplarsanız sevinirim
Anatomi 1.jpg
Anatomi 3.jpg
Anayomi 2.jpg

Şimdiden Cevaplarınız için hepinize tekeşekkürler....

Bildiğim kadarı ile Adonis kemiğin üstünde olur.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kürek kemiği yan bağ kas dokuların en büyüğü adonis kası . zaten o kası çıkarmak istiyosan karın antremanının yanına bel çevresini de çalıştırmalısın . Küçük ve uzun bir kas olduğu için gerçekten çıkarmak oldukça zahmetli . Bunun yanında görünmesi içinde belli bir yağ oranının altında olman lazım . Bulk döneminde görünmeyen bir kas grubu . %7-8 civarı bir yağ oranında iyi bir kas kütlesine sahipsen çok güzel duran kas grubudur :) hele ki zırh gibi bir göğüsün altında dehşet muhteşem durur :D yalnız epey zahmetli ya 1.5 2 yıldan önce zor yani

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Bir sorum daha var adonis kası dışarı doğru çıkan leğen kemiğinin üstündemi sorumu aşşağıda resimli olarak anlatıyım.
tumblr_mjjqnw6pep1rzuuteo1_500.jpg
Muscle-anatomy.jpg

Peki bir kişinin leğen kemiği çok dışarıdaysa bu görüntü bozukluğunu nasıl giderebilir ?

BLh536tCYAABC-m.jpg:large
aynı bunun gbi
yada düzeltmenin bir yolu varmı

Son düzenleme:
Yan karın hareketlerinin bir sonucudur , definasyon dönemimde 5 ay boyunca yaptığım sıkı karın antrenmanları neticesinde sonuç aldığım bir kas grubudur , karın antrenmanlarını aksattığın ve kilo almaya başladığın takdirde çabuk deforme olmaya meyilli bölgedir , başarılar.

Cevaplarınız için çok teşekkürler.Peki yan karın bölgesini geliştirdiğimde leğen kemiğimin dışarı doğru çıkan görüntüsü ortadan kalkarmı ?

yani o gürütüyüdüzletmenin bir yolu yokmu ?

Yağ oranınızı arttırırsanız yağ dokusu yüzünden görünmez belki ama bizim amacımız yağ kazanmak değilde kas kütlesi kazanmak olduğu için o görüntüyü düzeltmenin bi yolu yoktur (tabii tamamen benim görüşlerim bunlar) ama bu tarz küçük şeyleri kafanıza takmayın kaslarınızı büyütebildiğiniz kadar büyütün bence

adonis-kasi-nerede.jpg
Cevabın için çok teşekkür ederim Genius_11 Başka üyelerinde yorumlarını bekliyorum.Bu işaretlediğim yerlerdeki kasları geliştirirsem görüntü bozkluğu azalamazmı ?[DOUBLEPOST=1386781111][/DOUBLEPOST]Ve yukarıdaki resimde leğen kemiğinin nerede olduğunu söyliyebilir misiniz ?[DOUBLEPOST=1386781804][/DOUBLEPOST]Leğen kemiği çizdiğim hangi bölgede ?
marc-fitt-shooting-fitness-model-18.jpg

Son düzenleme:
Lütfen cevap veri !!!!!!!![DOUBLEPOST=1386870979][/DOUBLEPOST]Lütfen cevap verin !!!!!!!!

Konuyu yukarı taşımak için boş mesaj atmak kurallara aykırıdır! Forum kurallarını okuyunuz!

Son düzenleyen: Moderatör:
ben burdaki hiçbir fotoda bir tesrlk göremedim?
kendi fotonu at istersen ona bakalım?

Back
Yukarı