Kemik Çatlağı Sonrası Program

17 yaşında 172 boyundayım 66 kiloyum. Bundan 3 ay önce asırı zorlama sonucu kürek kemiginde ufak çatlak kırılma tarzında bir sorun olmuş ve kas çekmesi (incelmesi ) oluştu sol kolum ile sağ kolum ,sol göğsüm ile sağ göğsüm arasında belirgin bir fark var omzum öne düşüyor. Doktorlar bu kırık için ameliyata gerek olmadığını spora devam edebileceğimi söylediler ama bazı egzersizleri yaparken kolumu kaldırırken çok zorlanıyorum ve giysiler eşit durmuyor omzumda.Nasıl bir program uygulamalıyım yardımcı olursanız cok sevinirim. Kırığımın resimlerini de koyuyorum

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 354
  • Adsız312.jpg
    Adsız312.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 351
Herhangi bir fizik tedavi yaptınız mı? Kırıklardan sonra genellikle fizik tedavi ile çalışılmaya başlanır, daha sonra yavaş yavaş düzenli bir şekilde ağırlaştırılır.

3 aydır doktor doktor koşuyorum en az 4 doktora başvurdum mr tomografi herşeyi çektiler ama anatomide bir bozukluk yok spora devam edebilirsin diyorlar fizik tedaviye gerek duymuyorlar fakat sağ taraftaki kaslarım belirgin oranda inceldi yağ gibi sallanıyor diyebilirim buda beni korkutuyor

Back
Yukarı