Evet arkadaşlar 7 günlük bir sözlüğü boşlama söz konusu olmuş kusura bakmayın. Geçtiğimiz Cumartesi memlekete geldim. İlk işim spora yazılmak oldu. Bu arada kendi adıma sevindirici haber ise uyku düzenim oldukça iyi bir hal aldı tekrar. Hala İstanbul'da ki programı kullanıyorum. Dün hocayla görüşüp bazı konularda fikir alışverişi ve antrenman değişikliği yapacaktık fakat çok yorgun olduğumdan görüşmek istediğim hocayla aynı saatte denk düşemedik.
Günlük özetim şöyle geçiyor;
8.30-9 arası uyanış. 6 km köpeğimle koşu. Burada ki koşu düz bir yer olmadığını söyleyeyim. Rampalar mevcut. Bu da daha iyi benim açımdan. Ardından köpeğimle evin önünden 30 dakika civarı deniz ve topu at getir tarzı oyun oynuyoruz. Sonra eve geliyorum bir duş alıyorum ve direk evin yanında ki spor salonuna gidiyorum.
Supplement kullanımı ise sabah uyanır uyanmaz cuts + Q10 denizin ardından L-carnitine ve spora gidiyorum. Spordan çıkar çıkmaz Optimum whey + multipower bcaa shake. Tekrar duş BPI Blox ve son günlerde ıspanaklı bonfile yiyorum.
Diğer supplementlerde gün içinde dağılımı mevcut oluyor.
Bu arada yarın kan tahlillerimi yaptıracağım. Kontrol için bulunsun. Büyük ihtimal yine Kreatin-Kinaz değeri yüksek çıkacak.
Dün bacak ve triceps antrenmanım vardı. Triceps'e FST-7 ekledim. Bugün Göğüs biceps var yine FST-7 ekleyeceğim. Bacak için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Hafif ağırlık fazla tekrar yapıyorum. Hafif derken yine kaldırabileceğimin %80 civarı. Bacakların irileşmesi en büyük sıkıntım.
Bunun dışında daha önceden söylediğim gibi Muscletech hydrox stim'i kombinemde düşünüyorum. Daha doğrusu ürünün elime ulaşmasını bekliyorum. Cuts ise daha bitmedi. Valla bereketli supplementmiş
Ayrıca bu kombine konusunda açıkcası kafam biraz karışık. Sebebi ise bir aksilik çıkmazsa MHP T2 Bomb - Muscletech Clear Muscle - MHP Myo-X ürünleri de elime ulaşacak. Elimde Weider amino mega forte - Promera Con-Cret mevcut. Hani bunları da kombinleyebilirim. Bakalım bir kaç güne ürünler elime ulaşınca buna oturup karar vereceğim