Kauss Supplement Günlüğü

Herkese merhaba,
Uzun bir aradan sonra tekrar bir supplement günlüğü tutmaya karar verdim. Öncelikle biraz bilgi vermek istiyorum. Geçtiğimiz sonbahar değişik bir diet programı denedim, zor olmasına rağmen işe yaradı ve 76 kg'a kadar düştüm. 85-86 kg civarıydım. Ardından bazı sebeplerden anti depresana başladım. Belki bilirsiniz uzun kullanımlı antidepresanlar kilo yapıyor. Ve şuan tekrar 85-86 kg civarıyım. Bunu önümüzde ki günlerde sizlere daha iyi bir şekilde bildireceğim. Antidepresan sebebiyle kilo yağ gibi değil biraz şişkinlik gibi ve bel çevresinde toplanmış durumda. Ayrıca Ocak ayından itibaren sakatlık ve sağlık sorunları sebebiyle spordan uzak kaldım. Amacım kısa zamanda toplanıp eylül ayı gibi bulk'a girmek. Şuan kullanacağım supplementler;

Animal Cuts
Ultimate Coenzyme Q-10
Usp Labs Oxyelite Protein
Optimum Standart Whey
Scitec ZMA
Dymatize Elite Casein
BPI Sports Blox Slik Amino
IronMax Carnitine Pro
Mrm CLA
Multipower Bcaa Powder
Musclepharm Glutamine

Arada başka supplementler günlük eklenip çıkarılabilir.

3 sene önce antidepresan antipsikotik derken 15-16 kilo almıştım bende 3 ayda.. olanzapin denen bir ilaç kilo almama vesile olmuştu.. ilaçları kesip askere gitmiştim, daha beter şişerdim heralde kesmesem :) hayırlısı olsun.. takip..

Hoşgeldin Kauss

Bir ara Olimp L-Carnitine tüplerden kullanıyordun yağ yakımına takviye olarak ve verim aldığını söylüyordun.Tekrar kullanmayı düşünüyormusun ?

Not : Bu arada hatırlarsan Animal Rage başlığında ürünün ( Animal Rage ) içindekiler kısmında eğer antidepresan kullanıyorsanız doktorunuza başvurunuz ibaresi yer almaktaydı acaba Animal Cuts ya da öteki supplementler için böyle bir uyarı mevcut mu? Çünkü bazı antidepresanlar preworkout içerikleriyle ters etki yapabiliyor diye biliyorum.

Bana bukadar suplement cok geldi bi cogunun ne ise yaradigini bile bilmiyorum.
Misal,Ultimate Coenzyme Q-10,Usp Labs Oxyelite Protein(baska protein tozlari oldugu icin bu baska bisiy heralde diye düsünüyorum),carnitin ve CLa ikisi birden gereklimi?biri yetmezmi?,falan filan yani bana biraz abarti geldi hepsi birden.

sthammer teşekkür ederim. Ne kadar yediklerine dikkat etsende antidepresan kilo yapınca insanın morali bozuluyor. Hayırlısı diyorum.
themertyildiz hoşbulduk. Olimp l-carnitine'den yanlış hatırlamıyorsam 3 kutu kullandım farklı dönemlerde. Bundan sonra kullanır mıyım ? Kullanırım ama şöyle bir sorun yaşadım, olim ve power system l-carnitine'lerine ara vermedim ve vücudum alıştı. İlk kullanırken ki etkiyi maalesef alamadım zaten l-carnitine bir termo ürünü tutmuyor. Ama ilk başlarda karıncalanma hissediyordum. Bu sefer IronMax'ı deniyorum. Sebebi de supplementcimin önerisi. Daha önce duymadığım bir marka. Cuts olayına gelecek olursak açıkcası dikkat etmedim. Ama bugün ilk kullanımımda bir sorun yaşamadım. Senin için bakıp ilerleyen zamanlarda bu soruna cevap vereceğim.
Bekci kullandığım supplementler haklısın çok. Lakin bundan önce ki kombinasyonlarımda da oldukça fazla supplement kullandım.
Ultimate Coenzyme Q-10'in temel mantığı hücrelerin gerekli duyduğu enerjiyi sağlamasında yardımcı olması ve kaslara güç vermesi. Ayrıca son yapılan araştırmalarda yağ yakımına yardımcı olduğu kanıtlanmış. Ayrıca kalp damar sağlığı için yararlı bir vitamin-mineral karışımı diye bilirim. Tabirlerimde eksiklik yada yanlışlık varsa affola.
Usp Labs Oxyelite Protein kompleks bir protein. İçeriğinde yağ yakımına yardımcı maddeler var.
CLA ise uzun süre kullanımda ve uyumadan önce alımında da yağ yakımında etkili. Tabi çok extreme bir sonuç beklemek hayelcilik olur. L-carnitine ve CLA kombinesi de yağ yakımında temel olarak yapılan kombinelerin başında gelir. Burada bu iki üründen çok büyük bir fark yaratacak etki zaten beklemiyorum.

Bugün ilk günü ele alacak olursak.
Sabah kahvaltısında açıkcası pek iyi beslenmedim. Çünkü daha bir plan programa oturtmadım ama yediklerim;
1 tam 3 beyaz yumurta omlet
5 tatlı kaşığı yulaf.

1. Ara öğün: 1 adet muz

Antrenman sonrası: 400 gr biftek, 150 gr brokoli

2. Ara öğün: 1 adet avakado

3. Ana öğün: Haşlanmış patates, 300 gr ızgara tavuk şiş

Tüketilen su miktarı: 3 litreye yakın

Şuana kadar beslenmem bu şekilde seyretti.

Supplement kullanı: Uyanır uyanmaz 1 paket cuts.
Kahvaltıdan 30 dk önce Ultimate Koenzim
10 dk önce 1 adet MRM CLA
Antrenmandan hemen sonra: Optimum whey + musclepharm glutamine + multipower Bcaa
Antrenman sonrası öğün 1 adet MRM CLA

Antrenman sonrası öğün ile 3. ana öğün arasında sahilde 3 km'lik bir yürüyüş gerçekleştirdim. Dönüşle beraber toplamda 6 km yürüdüm. Eve gelir gelmez BPI Blox kullandım. 1 saat içerisinde Usp Labs Oxyelite Protein' i kullanacağım. Gece ise Dymatize Casein ve ZMA ürünlerini kullanacağım.
Gün içerisinde sadece 1 paket Animal Cuts kullandım. İlk günden iki pakete çıkmadım. Vücudumu dinliyorum. Antrenmanım ise 20-15-12 tekrar sayıları olmak üzere 3 set çalıştım. Temel hareketleri yaptım. 1 hafta sonra yeni programa geçeceğim. Uzun süre antrenman yapmadığım için adaptasyon dönemimi geçirme niyetindeyim. Çalıştığım bölgeler ise göğüs ve biceps'ti.

Makine üst göğüs - d. üst göğüs - üst göğüs fly - dips.
Barbell scott - D. scott - yakın tutuş barfiks

MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapsül bu ürün hakkında yorumun nedir peki?! İçinde hem Carnitine de var 1 servisinde 500 mg.

Diğer sorum ise definisyon döneminde kompleks protein kullanmak yerine hidrolize whey ya da izole whey kullansan daha etkili olmaz mı ?

MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite 110 kapsül bu ürün hakkında yorumun nedir peki?! İçinde hem Carnitine de var 1 servisinde 500 mg.

Diğer sorum ise definisyon döneminde kompleks protein kullanmak yerine hidrolize whey ya da izole whey kullansan daha etkili olmaz mı ?

Muscletech Hydroxycut Hardcore'u kullanmadım. Amerika'da yasaklanan sürümünü kullandıktan sonra hastaneye kaldırılmışlığım var. Her ne kadar Muscletech ürünlerini sevsemde bu ürünü kullanamıyorum. Piskolojik olarak ön yargım oluştu diyebilirim. Ama çevremde kullanan yakın arkadaşlarımın yorumlarına göre oldukça etkili olduğunu söyleyebilirim. Bir arkadaşım 76 kg dan 72 kg'a kadar düştüğüne tanık oldum ki bu üründen önce 2 kutu usplabs oxyelite pro kullandı. Seninde bildiğin gibi kilo verdikçe bunu sürdürebilmek oldukça zor oluyor. 4 kg gibi bir rakam bence oldukça başarılı. Tabi bu arkadaşımın üzerinde ki etkisi, kendim denemediğimi bir kez daha belirteyim.

Hidrolize whey yada izole whey kullanmak elbette mantıklı bir tercih olacaktır. Yalnız elimde birikmiş supplementler mevcut. Geçtiğimiz günlerde 2 kutu ürün atmak zorunda kaldım. Amacım elimde kileri bitirmek olduğu için böyle bir yol izliyorum. Örneğin optimum bittikten sonra dediğin gibi değişiklik yapacağım. Ayrıca kompleks olarak kullandığım Usp Labs Oxyelite'i merak ettiğim içinde tercih ettim. Gerçi evde Musclepharm'ın Combatı da duruyor.

2. Güne gelecek olursak;

Dün yazdığım mesajta ki şekilde beslendim ve ürün kullandım. Maalesef Scitec ZMA'ı kombinasyonumdan çıkardığımı söylemek zorundayım. Sebebi ise doktorumun kullanmamı istememesi. Nedeni ise; kullandığım antidepresan'ın yanında Magneziumun sinir sistemine olan etkisi. Antidepresan ile beraber kullanımında şüphe ediyordum. Dün gece yatağa anca 2.30 gibi girebildim ve uyumadan önce bu ürünü kullandım. Bu ürünle alakalıdır demiyorum, sonuçta ilk kullanımda böyle bir etki ne kadar doğru olur ve tanı konulur ( başkalarını korkutmak veya yanlış yönlendirme amacında değilim ). Kalbimin bulunduğu sol göğsümde ufak bir ağrı hissettim. Bu dün ki uzun süreden sonra göğüs idmanından da olabilir. Lakin yataktan tam öğlen 14.00-14.30 arası kalkabildim. Deliksiz uyumuşum fakat bütün gece kabus gördüğümü söyleyebilirim. Aynı rüyayı baştan ve baştan gördüm. Rüya olduğunun farkında olup uyanamadım. Sabah doktorumu arayıp bundan bahsedince hem antidepresan hemde ZMA'ı kullanmamamı söyledi. Bende bu sebepten ürünü bırakıyorum.

Bunun dışında; uyanır uyanmaz animal cuts 1 paket kullandım. 10 dk sonra Ultimate Q10' dan 1 tablet aldım.
Kahvaltıdan 15 dk önce MRM CLA 1 tablet kullandım.
Kahvaltıda ıspanaklı omlet ( 4'e 1 oranında yumurta ) ve 7 kaşık yulaf yedim.
Öğleden sonra geç uyandığım için ara öğün yemeden sporun yolunu tuttum. Spordan önce içtiğim IronMax Carnitine'ı çantama koymayı unuttuğumdan kullanamadım ve antrenmana geçtim.
Antrenmandan hemen sonra Optiumum whey + musclepharm glutamine + multipower bcaa shake'imi içtim.
Eve geldiğimde iştahım pek yoktu bende 1 adet muz yedim.
Antrenmandan 1-1.30 saat sonra 450 gr. biftek yedim.Yanında garnitür filan yoktu. Tabi bu öğünü yemeden önce 1 adet MRM CLA kullandım.
Birazdan sahilde yürüyüşe çıkacağım ve L-carnitine'i kullanacağım. Ardından eve gelince Blox'u kullanacağım. Gerisi dün ki gibi olacak. Belli bir süre sonra Usp Labs protein tozu ve gece yatmadan önce Dymatize Casein.

Antrenman olarak bugün Omuz ve Bacak vardı. Squat'ı hiç özlememişim :D

Bunun dışında daha etkili olarak yorum yapmak için erken ama tad konusunda merakı olan bazı arkadaşlar olabilir.
Protein tozlarını ben soğuk su ile içen biriyimdir. Caseini bile böyle içerim.
Usp Labs oxyelite Protein'in çikolatası mevcut sanırım başka tad seçeneği de mevcut değil. Dün ilk defa kullandım ve şuana dek içtiğim en güzel protein tozudur heralde. Topraklanma filan olmuyor.
Dymatize Casein maalesef topraklanma yapıyor. Shakerın sonuna geldiğim zaman topraklanmış parçalar azıma geliyor.
Bpi Blox ' un karpuz aromalısı mevcut. Açıkcası shakera koyunca rengi Musclepharm'ın Recon ürününe benzedi. O ürünün tadını beğenmemiştim çekimser olarak içtim ama recondan kat ve kat daha iyi bir tadı olduğunu söyleyebilirim. Yani içilebilir hiç değilse.
Multipower Bcaa Powder için ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bu ürünü hangi protein tozuna koyarsanız koyun tadını bozuyor. Ekşi bir şekil alıyor.

Bu saatten sonra bir ara öğünüm ve 1 ana öğünüm olur. Kafamda ki düşünce bu yönde. Belki akşam Dünya kupası maçları için az biraz meyve yiyebilirim. Yarın tekrar neler yediğimi yazarım.

Herkese merhaba

Öncelikle Cumartesi günü hakkında devam edeyim. 5 km tempolu yürüyüş gerçekleştirdim. Supplement kullanımım dediğim gibiydi. İştahım pek olmadığı için 1 adet elma ve akşam öğünü olarak 300 gr light ton balıklı salata yedim. 6 litreye yakın su tükettim.

Pazar gününe gelecek olursak,
Bu gün off günümdü. Açıkcası kollarımı tam açamıyorum hala ağrılarım mevcut. Karşıda ki evde kaldığım için protein tozlarım yanımda değildi. Sabah kalkar kalkmaz animal cuts'u içtim. Ardından Ultimate Q10'u.
Kahvaltıdan 10-15 dk önce MRM CLA yı içtim.Sabah kahvaltısında 7-8 kaşık yulaf + 5 parça hindi füme, 50 gr light beyaz peynir yedim. Gün içerisinde yolda olduğum için ara öğün yemeye fırsat bulamadım ve yol karnımı acıktırdığı için direk öğle yemeğine geçtim. Yağsız ızgara tavuk şiş, ufak kase pilav ve yeşillik yedim. Burada bir tek yarım pide ekmeği yemem kötü oldu. O kadarına da göz hakkı diyorum.
Bu yemekten yaklaşık 1.5-2 saat sonra yarım ananas tükettim.
Akşamda bir rest. da diet menüsünden levrek buğlama yedim. Şimdi Dymatize casein'i içip uyuyacağım.

Yarın fırsat bulursam Ataşehir'de ki Ertan Balaban'ın Cross Fit salonuna gidip bilgi alacağım. Eğer kafama yatarsa orayada başlamayı düşünüyorum. Bu arada sabah uyanır uyanmaz evimde ki tartıda tartıldım ve 82.900 gr. çıktım.
Su tüketimim 4 litre civarıydı.
Yarın antrenman + sahilde yürüyüş planlıyorum. Şimdilik bu kadar

Merhaba arkadaşlar 4. günü dün yazamadım;

Supplement kullanımım standart bir şekilde gerçekleşiyor.
Sabah uyanır uyanmaz Cuts
Ultimate Q10
Kahvaltudan 15 dk önce MRM CLA
Antrenmandan 15 dk önce Ironmax Carnitine
Antrenmandan hemen sonra Optimum whey + Mp Glutamine + Multipower Bcaa
Antrenman öncesi öğünden önce MRM CLA
Antrenman sonrası öğünden 1 saat sonra Usp Labs Oxyelite Protein
Akşam yatmadan önce Dymatize Elite Casein ve dün bu shake MP Glutamine kattım.

Beslenmeme gelecek olursak;

Sabah 8 kaşık yulaf, 50 gr light kaşar, 3 kaşık yaban mersini kurusu
Ara öğün 1 adet armut
Öğle yemeği 300 gr tavuk göğsü ızgara
Ara öğün 1 adet elma
Antrenman sonrası öğün 400 gr ızgara antrikot

4 gün için bir şey söylemek erken ama cuts kullanımı için bir iki cümle söylemek istiyorum. Öncelikle iştahımı kapıyor. Yazdığım öğünler az olabilir çünkü yiyemiyorum. Hatta antrenman sonrası öğünü 1 saat gibi bir süre zarfında yiyorum. İştah kesme özelliği üründen kaynaklanıyorsa güzel bir yanı olduğunu söyleyebilirim. Sadece iştahı kesip yemek yeme zorlaştığı zaman gece 11-12 gibi karnınız acıkmaya başlıyor. Burada da yardımıma Casein koşuyor.

Şuana dek hiç 2 paket cuts'a çıkmadım. Açıkcası çıkmayı da pek düşünmüyorum. Hele şuan ki etkileri böyle devam ediyorsa fazlasına gerek yok. Bir diğer ayrıntı zaten termo. ürün olduğunu hepimiz biliyor ve mantığı anlıyoruz. Arkadaşlarımla gün içersinde otururken beni sıcak basarken onlara bir şey olmuyor. Yani oturduğun yerden terler akmasa bile sıcak bunaltabiliyor. Hele arabaya bindiğim ilk anda camlar ve klima kapalıykan 2 dk içinde boncuk boncuk terliyorum. Bunu söylemem pek doğru mu bilmem ama cinsel hayatınız var ise, cuts ile yapabileceğiniz en iyi ter atma yöntemi yatakta oluyor.

Dün Sırt ve Triceps idmanım vardı. Bu arada yazmayı unuttuğum bir şey var, karın antrenmanları da yapıyorum. Alt, üst ve yan oblikler olarak 5 hareketten oluşuyor. Geçtiğimiz günlerde yazmayı unutmuşum. Dün akşam üstü sahilde 4 km lik bir tempolu yürüyüş gerçekleştirdim. Su tüketimim azdı 4.5 litre civarındaydı.

Bugünün antrenmanına birazdan gideceğim. Öğünlerimi ve neler yaptığımı akşam aksilik olmazsa yazacağım. Hepinize iyi günler diliyorum.

Kauss yağ olarak kuruyemiş,somon,vs tüketiyor musun az da olsa ?

Bu arada Cuts tükettiğinde midede yanma ya da aşırı terleme gibi belirtiler oluştu mu sende ?

Son olarak ulaşmak istediğin vücut ağırlığı kaç kg ?

Arkadaşlar 2 gündür yazamıyorum kusura bakmayın.
Crosfit salonuna bakamadım arkadaşım beraber gidelim dediği için onu bekliyorum. Gittiğim zaman burayada yazacağım.
Daha önceden denediğim bir diettin mantığını hafifletilmiş uyguluyorum. Onun için pek yağ almamaya çalışıyorum. Sağlıklı olsa da. Ama düzenli olarak 2 günde 1 somon, levrek türevi balıklar yiyorum.

Arkadaşlar 2 gündür hiç bir supplementi alamıyorum. Sebebi ise farklı bir evde oluşum. Maalesef yanımda değil ürünler. Yarın tekrar devam edeceğim. Kilom 82.500 civarı. Dün off günümdü havuzda yüzdüm. O bile hamlığımı atmadığımın kanıtı olsa gerek.

Daha önceden bir konun vardı, yag ve karb düşüktü.. şimdiki protein alımında epey yüksek takviyeleri de hesaba katarsak.. o sisteme benziyor galiba.. boy ve kilo olarak aynıyız sanırım.. benimde yağ oranım epey yükseldi.. 2 ay önce apandisit ameliyatı oldum.. yeni yeni toparlamaya başlayacağım..

Aynen sthammer onun üzerine oynama yapıyorum. 1.75 boyundayım. Geçmiş olsun işallah istediğin kilolara ve vücuda en kısa sürede ulaşabilirsin.

Arkadaşlar biraz ara vermiş gibi gözüküyorum günlüğe kusura bakmayın. 2 gün önce dışarıda akşam yemeği olarak yediğim tavuktan zehirlendim. 2 gündür kendime gelemedim. Cuts'u kullanıyorum lakin spor yapamadığım için pek bir işe yarıyor mu bilemiyorum. Su kaybım çok olduğundan su tüketimimi arttırdım. Midemin kötü olmasından iştahımda iyice kapandı. Normale döner dönmez devam edeceğim sanırım yarın tekrar aynı standartta ürünleri kullanmaya ve antrenmana devam ederim

Şuana dek cheat meal yapmadım. Yani öğün olarak böyle bir ödülüm yok. Ama yapacağım lakin çok iştahsızım. 3 günde bir filan 1 adet cola zero içiyorum. Onun değeri benim için çok büyük :D

Arkadaşlar bugün normal supplement kullanıma devam ettim. Yalnız uyku düzenim çok bozuldu. Yani şöyle izah edeyim öğlen 15.30 gibi uyanıyorum sabah 09.30 gibi uyuyorum. Beslenme de çok büyük bir sıkıntı çekiyorum. Canım ara öğün istemiyor. Örneğin bugün kendimi ne kadar zorlasam da kahvaltıda 4 kaşık yulaf yedim. Yumurta veya diğer hiç bir şeyi yiyemedim.
Ara öğün aramadım. Spordan sonra biftek pişirdim yalnız onu bile 1 adet yiyebildim. Akşam yemeğinde ise Tavuk göğsü yedim. Onu da sıkılarak. Bunun sebebi Cuts mudur bilemiyorum.
Bugün göğüs, biceps ve karın çalıştım. Antrenmandan sonra hızlı tempo da 21 dakika cardio ve 15 dakika bisiklet yaptım. Akşam 21.00 sularında sahilde yürüyüşe çıktım. Yine hızlı bir tempoda 4-4.5 km arasında bir yürüyüş gerçekleştirdim.

L-carnitini idman öncesi kullanmıyorum. Artık antrenman sonrasında yaptığım yürüyüşlerde alıyorum aynı şekilde bloxu da öyle kullanıyorum. Böylelikle ağırlık idmanı sonrası bcaa,glutamine, protein ihtiyacımı. Yürüyüş sonrasında da bloxu ve proteini kullanıyorum.

Şuan iştahsız olduğumdan protein tozları önemli bir yer kaplıyor gelişim için. Sabah uyanır uyanmaz tartıldığımda 82.500 geldim. Akşam üzeri tartıldığımda 82 kg çıktım. Aynı tartıyla tartılıyorum. Şuan 82.500'ü baz alıyorum.

Cuts bugün biraz mide yanması yaptı. Bu sanırım zehirlendikten sonra toparlanmaylada alakalı olabilir. Veya sabah kahvaltımı tam yapamamakla. Çünkü beslendikten sonra gün içerisinde bir daha karşılaşmadım bu sorunla.

Allah'ın izniyle 9 Ağustosa kadar 77 kg' a düşeceğim

Herkese tekrardan merhaba,

Arkadaşlar herşey oldukça iyi gidiyor daha önceden bahsettiğim gibi ürünleri kullanıyorum yalnız zamanlama değişimleri olabiliyor. Örneğin bugün sabah 7 de uyandım direk Cuts'u sonra Q10 u aldım. Sahilde yürüyüşe çıktım. 4.5-5 km arasında bir mesafe yürüdüm. Şapka takmayı unuttuğumdan şuan suratım kıpkırmızı iyi bir ders oldu :) Daha önceden dediğim gibi L-carnitine i yürüşden önce alıcaktım fakat direk yürümeye gittiğim için bu sefer L-carnitine'i antrenmandan önce aldım. Antrenman sonrası optimum whey + mp glutamine + multipower bcaa içtim. mp glutamine bir iki güne giter. Elimde Gasparinin glutamine'i mevcuttu eğer kullanma tarihi geçmediyse onu açacağım.

Antrenman sonrası yemekten 15 dk önce MRM CLA yedim. Ondan sonra da bir ara öğünüm oldu. Şuana dek hiç iştahım yok. En büyük sorun bu. Normalde 6 öğüne bölerdim elimden geldiğince ama 2 ana 1 ara yetiyor. Boğazmdan geçmiyor. Bloxu akşam üzeri kullandım birazdan oxyelite protein ve mp glutamine i kullanacağım.

Antrenmanda sırt + triceps + mide vardı. Bugün programımı bitirdim ve yarın yeni bir programa geçiyorum. Hocam ne yazmış yarın bakıp göreceğim. Antrenmandan sonra cardio için yürüyüş bandı ve bisiklet yapacaktım sonra okuduğum bir yazı aklıma geldi ve değişiklik yaptım. Aletin adı maalesef aklımda değil ama merdiven çıkma cardio aletini çoğunuz biliyordur. Ona geçtim ve 30 dakikalık bir program yaptım. Toplamda 1860 küsür basamak çıktım.. Speed 8 de. Açıkcası daha yorucu ve terleticiydi. T-shirtüm hatta şortum bile sırılsıklam oldu. 15 dakikadan sonra su kesildim. Okuduğum makalede bir profesyonel vücut geliştirmeci diğer cardio aletlerini eleştiriyor ve bunu öneriyordu. Sanırım kendimde güç buldukça bunu yapacağım. Daha az yada yine 30 dakikalık olarak.

Antrenmanlarım oldukça iyi geçiyor. İlk defa kendimi bu kadar motive görüyorum ve antrenmanda bunu da çevremde fark ediyor. Kulaklığı takıp ağırlık altına girmeyi cidden özlemişim. Hatta bugün dar benchte ağırlık altında gülümsüyordum, salonda bir kız arkadaşım geldi piskopat mısın falan diye takıldı :)

Son olarak yarın olmasa da bir iki gün sonra bir shake deneyeceğim. Sizlerle onun tarifini de paylaşmak istiyorum. Antidepresan kullanımından oruç tutmayacağım.

1/2 Muz
3 adet fındık
1 tam ceviz
3 yemek kaşığı yulaf
200 ml. laktozsuz süt veya soya sütü
Tarçın ve zencefil

Bu tarif Zone spor salonunun diyetisyeninin paylaşımı. Bakalım nasıl bir tadı olacak. Gerçi süt ürünlerine karşı bir hassasiyetim olduğu için uzun soluklu olacağını pek sanmıyorum ama bakalım

Arkadaşlar bu aralar pek yazamıyorum. Yalnız antrenmanlarıma devam ediyorum. Supplement kullanımı bildiğiniz gibi. Glutamine'im bitti. Açıkcası almayı pek düşünmüyorum ama bu konu da sağ solum belli olmaz :)

Kombinasyona supreme protein bar ekledim. Sebebi ise bazen tatlı krizim tutuyor. Hiç değilse faydalı bir şey yemekten yanayım. Bunun dışında büyük ihtimal GNC'den B6 vitamini satın alacağım. Birde saf Lösin bulabilirsem bunu almak istiyorum. Sebebi ise Mart 2014'te yapılan bir araştırmaya göre, düşük karbonhidrat dietlerinde bu kombinasyonu yapanlarda %50 ile %80 arasında daha fazla yağ yakımı sağlandığı gözlenmiş. Ayrıca şuan tabir adı aklımda değil kusura bakmayın ama, bu ürünleri verilip aslında boş olan hapları alanlarda ise bu gelişim gözlenmemiş.

Antrenman rutinime gelecek olursak her gün 5-5.50 km yürüyorum. Bunun 1.5 km ise %70 eğimde oluyor. Ayrıca spor salonunda 1950-60 arası merdiven çıkıyorum. Ardından da 10 dk lık shake aletinde titreşime geçiyorum. Bir etkisi var mı açıkcası bilmiyorum. Antrenmanlarımın sonunda karın hareketlerimi yapıyorum.

Beslenmem tamamen protein üzerine. İştahsızlığım devam ediyor. L-carnitine'i sadece dışarıda yürümeden önce kullanıyorum. Antrenmanım uyanır uyanmaz olduğu için direk cuts'la gitmiş oluyorum.

Tartılmadığım için bir şey söyleyemeceğim ama gözle görülür bir değişimin olduğu ortada. Ve bu beni daha çok kamçılıyor. Mezroyu bulabilirsem belimi ölçüp not alacağım. Maalesef bir türlü bulaamdım. Cuts bittiği zaman 2. paket cutsa geçeceğim.

Arkadaşlar kilo vermem oldukça yavaşladı. Bu sabah tartıldığımda 81.3 çıktım. Dün cheat meal gerçekleştirdim. 4 adet lahmacuna yumuldum. Valla insan özlüyor :)

Back
Yukarı