sthammer teşekkür ederim. Ne kadar yediklerine dikkat etsende antidepresan kilo yapınca insanın morali bozuluyor. Hayırlısı diyorum.
themertyildiz hoşbulduk. Olimp l-carnitine'den yanlış hatırlamıyorsam 3 kutu kullandım farklı dönemlerde. Bundan sonra kullanır mıyım ? Kullanırım ama şöyle bir sorun yaşadım, olim ve power system l-carnitine'lerine ara vermedim ve vücudum alıştı. İlk kullanırken ki etkiyi maalesef alamadım zaten l-carnitine bir termo ürünü tutmuyor. Ama ilk başlarda karıncalanma hissediyordum. Bu sefer IronMax'ı deniyorum. Sebebi de supplementcimin önerisi. Daha önce duymadığım bir marka. Cuts olayına gelecek olursak açıkcası dikkat etmedim. Ama bugün ilk kullanımımda bir sorun yaşamadım. Senin için bakıp ilerleyen zamanlarda bu soruna cevap vereceğim.
Bekci kullandığım supplementler haklısın çok. Lakin bundan önce ki kombinasyonlarımda da oldukça fazla supplement kullandım.
Ultimate Coenzyme Q-10'in temel mantığı hücrelerin gerekli duyduğu enerjiyi sağlamasında yardımcı olması ve kaslara güç vermesi. Ayrıca son yapılan araştırmalarda yağ yakımına yardımcı olduğu kanıtlanmış. Ayrıca kalp damar sağlığı için yararlı bir vitamin-mineral karışımı diye bilirim. Tabirlerimde eksiklik yada yanlışlık varsa affola.
Usp Labs Oxyelite Protein kompleks bir protein. İçeriğinde yağ yakımına yardımcı maddeler var.
CLA ise uzun süre kullanımda ve uyumadan önce alımında da yağ yakımında etkili. Tabi çok extreme bir sonuç beklemek hayelcilik olur. L-carnitine ve CLA kombinesi de yağ yakımında temel olarak yapılan kombinelerin başında gelir. Burada bu iki üründen çok büyük bir fark yaratacak etki zaten beklemiyorum.
Bugün ilk günü ele alacak olursak.
Sabah kahvaltısında açıkcası pek iyi beslenmedim. Çünkü daha bir plan programa oturtmadım ama yediklerim;
1 tam 3 beyaz yumurta omlet
5 tatlı kaşığı yulaf.
1. Ara öğün: 1 adet muz
Antrenman sonrası: 400 gr biftek, 150 gr brokoli
2. Ara öğün: 1 adet avakado
3. Ana öğün: Haşlanmış patates, 300 gr ızgara tavuk şiş
Tüketilen su miktarı: 3 litreye yakın
Şuana kadar beslenmem bu şekilde seyretti.
Supplement kullanı: Uyanır uyanmaz 1 paket cuts.
Kahvaltıdan 30 dk önce Ultimate Koenzim
10 dk önce 1 adet MRM CLA
Antrenmandan hemen sonra: Optimum whey + musclepharm glutamine + multipower Bcaa
Antrenman sonrası öğün 1 adet MRM CLA
Antrenman sonrası öğün ile 3. ana öğün arasında sahilde 3 km'lik bir yürüyüş gerçekleştirdim. Dönüşle beraber toplamda 6 km yürüdüm. Eve gelir gelmez BPI Blox kullandım. 1 saat içerisinde Usp Labs Oxyelite Protein' i kullanacağım. Gece ise Dymatize Casein ve ZMA ürünlerini kullanacağım.
Gün içerisinde sadece 1 paket Animal Cuts kullandım. İlk günden iki pakete çıkmadım. Vücudumu dinliyorum. Antrenmanım ise 20-15-12 tekrar sayıları olmak üzere 3 set çalıştım. Temel hareketleri yaptım. 1 hafta sonra yeni programa geçeceğim. Uzun süre antrenman yapmadığım için adaptasyon dönemimi geçirme niyetindeyim. Çalıştığım bölgeler ise göğüs ve biceps'ti.
Makine üst göğüs - d. üst göğüs - üst göğüs fly - dips.
Barbell scott - D. scott - yakın tutuş barfiks