Kaslara yumruk

Asla pes etme filminde bir sahnede yapılıyor böyle birşey ama kasları geliştirmek amaçlı olduğunu düşünmüyorum.Yani hele hele hacime hiç :) ama belki kuvvetliliğini ölçmek için olabilir? Kol kasına vurma öyle birşey hiç görmedim.

Olurmu öyle sey akil var mantik var.Bir adelenin gelismesi icin yeterli derecede uyarilmasi gerekir buda ancak agirliklarla mumkundur vurarak kas gelismez.

Kas geliştirmek için adam akıllı beslenip idmanınızı yapın. Macera aramaya gerek yok.

gelişir tabi. jay cutler günde 4 posta dayak yiyormuş. definasyon için de hafif yumruk çok tekrar yapacaksın.
o zaman biz boşuna uğrasıyoruz her gün dayak yiyelim .d

artık dayak yiyerek kaslarınızı geliştirebilirsiniz:) tvde mucize spor aletleri satıyorlar ya ona inanan bunada inanır. omuzlarınıza 60 yumruk kollarınıza 50 yumruk attırmanız yeterli 1 haftada hayal ettiginiz vucuda ulaşacaksınız dahası mı vucudunuzdaki fazla yağlardanda arınacaksınız son teknoloji harikası yumruk atar sadece 199 tl arayın ...

kardeşim ben sixpacktan falan bahsetmiyorum zaten yani sinirler ölür artık oraya vurunca eskisi kadar acı hissetmezsin diye biliyorum yani kas yapmaz ama dayanıklılığı arttırır

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darbe alan kas kendini darbelere korumak için azda olsa gelişmektedir, veyahut siz darbeye alışırsınız... Ama dövüş sporları ile uğraşmıyorsanız böyle fantezik hareketlere gerek yok :)

benim arkadaslar koluma vura vura triceps yaptilar bana kolum mosmor olurdu ama gelisirdi yani :D

bundan sonra bende arkadaşlara kendimi dövdürmeyi düşünüyorum :D :D :D

yane benim bildiğim kadarıyla ordaki sinirler ölür rutin olarak yaparsan ama başka bir sebebi daha var yane oda vurduktan sonra o bölge sertleşiyo veya ornek olarak bazı six pack sahibi insanlar karınlarınsa yumruk attırır maksat bolgeyi ertleştirmek rocky film serisinin bir filminde vardı sanırım rock yumruk felan attırıyo mksat dayanıklılık testi yane

karna yumruk değilde kendini salcan uçurumdan aşağ ama sıkmican tüm vücud eşit pataklanır böylelikle kaslar hem kuvvet hem hacim açısından 2 katına çıkar

Rocky de de antrenman yaparken mekik cekiyor, mekik cekerkende tempolu bir şekilde karnına vuryordu şak şak şak şak diye yumruklarının iç kısmıyla ama öyle sert vurmuyordu hani darbeye alıştırmak için yapıyormus gibi değildi. Bende denemiştim hafifçe ne oluor diye. Mekik çekerken artık 40 50 de falan yanma baslayınca vurdugumda yanmamnın epey azaldığını farketmiştim

kardeşim ben sixpacktan falan bahsetmiyorum zaten yani sinirler ölür artık oraya vurunca eskisi kadar acı hissetmezsin diye biliyorum yani kas yapmaz ama dayanıklılığı arttırır

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu oraya vura vura sinirler ölür mantığını anlamadım nereden biliyorsan.

Ayrıca sinir öldü sen çalışınca ağrı hissetmedin düşünelim gelişime faydası nedir?

Kasa darp yapmak geliştirmez aksine gelişimi azaltır. Çünkü dinlenmekte olan kaslara darbe ve yıpratma dinlenmekte ve gelişmekte olan kasa zarar verir.

Bu gibi mantıklarla kas gelişse kimse antrenmanlarda salonlarda kendini yıpratmaz dünyanın supplementini almaz.

Saygılarımla...

Bu oraya vura vura sinirler ölür mantığını anlamadım nereden biliyorsan.

Ayrıca sinir öldü sen çalışınca ağrı hissetmedin düşünelim gelişime faydası nedir?

Kasa darp yapmak geliştirmez aksine gelişimi azaltır. Çünkü dinlenmekte olan kaslara darbe ve yıpratma dinlenmekte ve gelişmekte olan kasa zarar verir.

Bu gibi mantıklarla kas gelişse kimse antrenmanlarda salonlarda kendini yıpratmaz dünyanın supplementini almaz.

Saygılarımla...
katılıyorum bu vurma işi çok mantıksız geliyor

arkadaş kaslar gelişir mi demiyorki sadece kaslar sertleşir sağlam olur mightee sen millet bakma söyle adresini bir an önce yanına geliyim :D şakaydı bu ama bunun sadece baklavalar için uygularlar mide için yani koluna yumruk attınmı direk kemiklere iner güç
mantık sinirleri öldürmek değil kası sertleştirmek

Back
Yukarı