Kasları günlere dağıtmak

Ben 1 senedir yapıyorum. Daha önce tek bolge splitini denedim. Gerçekten gelisim sıfırdı. Fullbodye gectim 3ay gerçekten farki gördüm. Ama artık ağırlıklar arttı ve ben fullbody antrenmanini kaldiramiyorum bu yüzden her kası haftada 2 kere calisicak şekilde vücudu 5 gune nasıl yayabilirim? Şimdiden teşekkürler[DOUBLEPOST=1539505194][/DOUBLEPOST]1.gun Göğüs Sırt
2.gun Omuz biceps triceps
3.gun off
4. Gun göğüs sirt
5.gun omuz biceps triceps
6. Bacak
7. Off

Kafamda böyle bişey uydrudum ama bunda da bacağın tek gün olması kafama takıldi siz ne dusdüşünüyorsu

push/squat
pull/deadlift
off
push/squat
pull/deadlift
off

fazladan 1 off günü daha verebilirsiniz ya da 6 günlük döngüyle devam edebilirsiniz.

push/squat
pull/deadlift
off
push/squat
pull/deadlift
off

fazladan 1 off günü daha verebilirsiniz ya da 6 günlük döngüyle devam edebilirsiniz.
Öneriniz icin teşekkür ederim. Sizce yukarıda yazdigim sistemde her kasın 2 kere bacaklar bir kere calismasi bacaklati çok geride bırakır mi?

Öneriniz icin teşekkür ederim. Sizce yukarıda yazdigim sistemde her kasın 2 kere bacaklar bir kere calismasi bacaklati çok geride bırakır mi?

o sistemi sorunlu bulduğum için bunu önerdim.sorun sadece bacağın haftada 1 gün olması değil,göğüs ve sırt gibi büyük 2 kas grubunu aynı günde çalıştıracaksınız.hemen ardından bir gün önce çalışmış olduğunuz biseps triseps ve omuzu tekrar çalıştırmış olacaksınız,ki bunlar ufak kas grupları.göğüs çalışırken triseps ve omuz,sırt çalışırken ise biseps ve arka omuz zaten fazlaca aktive oluyor.o yüzden öyle bir spliti mantıklı bulmuyorum.

Çok teşekkür ediyorum
o sistemi sorunlu bulduğum için bunu önerdim.sorun sadece bacağın haftada 1 gün olması değil,göğüs ve sırt gibi büyük 2 kas grubunu aynı günde çalıştıracaksınız.hemen ardından bir gün önce çalışmış olduğunuz biseps triseps ve omuzu tekrar çalıştırmış olacaksınız,ki bunlar ufak kas grupları.göğüs çalışırken triseps ve omuz,sırt çalışırken ise biseps ve arka omuz zaten fazlaca aktive oluyor.o yüzden öyle bir spliti mantıklı bulmuyorum.

Back
Yukarı