Kas yapmak icin illa yediklerimize dikkat etmemiz gerekir mi?

Arkadaslar kas yapmak icin illa yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor mu? Ben hergun evde annemin yaptigi yemekleri yiyorum, pilav, ekmek ve makarna yemiyorum. 5 aydir vucut gelistirmeye gidiyorum ncak ilk 3 ay zayiflamak icin gitmistim. son 2 aydir yag yakimi ve kas yapmak ivin gidiyorum. ve bu 2 ayda cidden bacak ve karin kaslarim gelisti. Karnimi sikinca baklavalari hissedebiliyorum ancak gorunurde hicbirsey yok :D Sorum su ki; illaki yediklerimize cok dikkat etmemiz gerekiyor mu? makarna ekmek kesinlikle yemiyorum. pilavi arada bir yiyorum 1 kasik olcak sekilde. Abur cuburda kesinlikle yemiyorum. Bu sekilde kas yapabilir miyim?

vücut geliştirmenin en önemli unsuru beslenmedir bu sporda bende yeniyim tavsiyem kendine bi beslenme programı yapman.

Karbonhidratı tamamen kesersen hacim yapamazsın ve proteini kaslara taşıyamazsın karbonhidrat şart az yada çok. Proteine gelince alman gereken proteini almazsan kasların gelişmez yerinde sayarsın. Bu işin %60'ı falan beslenmeden geçiyor :)

vücut geliştirmenin en önemli unsuru beslenmedir bu sporda bende yeniyim tavsiyem kendine bi beslenme programı yapman.
beslenme programimi nasil hazirlicam ki hicbir fikrim yok :/[DOUBLEPOST=1391871691][/DOUBLEPOST]
Karbonhidratı tamamen kesersen hacim yapamazsın ve proteini kaslara taşıyamazsın karbonhidrat şart az yada çok. Proteine gelince alman gereken proteini almazsan kasların gelişmez yerinde sayarsın. Bu işin %60'ı falan beslenmeden geçiyor :)
protein tozu kullanmayi dusunuyorum :D azda olsa karbonhidrati pilavdan alabilirim heralde :D[DOUBLEPOST=1391871771][/DOUBLEPOST]
2 aydır bilinçsiz kas yapmaya calısıcagına 1 saatini ayırıp öğrenseydin keski

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
arastirdim da hicbirsey ogrenemedim. 10 gun sonra spor salonunda tekrar teste giricem. hocama sorarim nasil beslenmem gerektigini. onunla program hazirlariz. burada paylasirim sizinde fikirlerinizi alirim

tabiki dikkat etmen lazım beslenmeden vücut gelişmez.

Beslenme önemli olmasa amelelerin hepsi iri yarı kaslı olurdu. Onlar vücutçulardan daha fazla ağırlık kaldırıyorlar. Çoğu da çelimsiz.

Öncelikle protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor. vücuda ihtiyacı olanları vermek şart. dinlenme en az antereman kadar önemli. kaslar dinlenirken büyüyor. Bütün bu tarz esas bilgileri forumda bulabilirsin.

Back
Yukarı