Kas Yaparken Yağ Yakılırmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 009
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

009

Üye
Merhaba,

Arkadaşlar vucüt geliştirmeye yaklaşık 1 ay önce başladım. Sıkı bir program ile çalışıyorum. Bir de ben şuana kadar hiç kaslarımı çalıştırmadım. 1 aydır vucüt yapmaya çalışıyorum. Yaptığım sporların neticesini yavaş yavaş görmeye başladım. Özellikle kolumda yağ biraz fazla olduğu için yaptığım kaslar fazla belli olmuyor.

SORU 1 : Onun için kas yaparken yağ yakımı oluyormu?
SORU 2 : Özellikler kolumdaki yağları eritmek için özel bir program uygulayabilirmiyim?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Arkadaşlar vucüt geliştirmeye yaklaşık 1 ay önce başladım. Sıkı bir program ile çalışıyorum. Bir de ben şuana kadar hiç kaslarımı çalıştırmadım. 1 aydır vucüt yapmaya çalışıyorum. Yaptığım sporların neticesini yavaş yavaş görmeye başladım. Özellikle kolumda yağ biraz fazla olduğu için yaptığım kaslar fazla belli olmuyor.

SORU 1 : Onun için kas yaparken yağ yakımı oluyormu?
SORU 2 : Özellikler kolumdaki yağları eritmek için özel bir program uygulayabilirmiyim?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

klasik bir cevap olarak ; bölgesel yağ yakımı yoktur. vücut yağ oranını azaltman faydalı olacaktır benim görüşüm.salonda kardiyo çalışmalısın antremanından önce forumda programlar mevcut

• Like
Reactions: 009
antrenman esnasında yağ yakımı cok minimum olur,yok diyebiliriz.vücut fotosunu görmek lazım tabii ama bulk döneminde gibi başlayıp ileride yağ yakımı yapmak daha iyi olacaktır.bide şöyle bi durum var,bulk döneminin mantığında vücuda ihtiyacından biraz fazla kalori vererek kg artışı sağlamak vardır,definisyon döneminde ise vücuda ihtiyacından az kalori alarak,yada gerektiği kadar cardio ile yakarak yağ yakımı sağlanmaktadır.ikisinin mantığı birbirine ters,bu açıdan yağ yakarken çok kütle koyulabilir mi biraz meçhulluk var.

dediğim gibi en iyisi bulk döneminin ardından definisyon.

• Like
Reactions: 009
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : Kas Yaparken Yağ Yakılırmı

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı