Kas kaybı...

Merhabalar herkeze öncelikle 7 ay bu sporu yaptım fakat 2 hafta okullar yüzünden ara vermek zorunda kaldım(yorgunluk filan) kol ölçüm 33 ken 31 oldu bel 90 dan 84 e düştü omuz 115 den 113 oldu göğüs 98 den 90 oldu anlamadım acaba nedendir iyide besleniyorum hatta doktor vücudumda protein yüklemesi var dedi nedendir acaba...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:35 ----------

bu arada kilom hep sabit 71.4

Herhangi bir destek ürün kullanmış mıydın?

bence eskiden daha iyi bel 90 dan 84 olmuş gögüs 98 den 90 olmuş 2 haftada nasıl oldu anlamadım .bazen kaslarda böyle şişlik gibi olayolar oluyor ama 8 cm olması garip 2 aydır ne spor nede proteini fazla almıyorum 1 cm felan gögüste olmuştur kollar aksine 0.2 cm büyümüş.

2 haftada bu kadar ölçüde fark olucağına pek inanmıyorum belki ölçüler yanlış alınmıştır

Ilk basta alınan olculeriniz hatalı olmali, yoksa 2 haftada sabit kiloda kalinarak o tip olcu kaybı yasanamaz.

Creatin,pump ürünü ya da muscletech hardcore pro series (içinde creatin bulunduruyor) gibi supplementler kullanıyorsan onların verdiği bir şişkinlik gitmiş olabilir.Gerçi şimdi aklıma geldi:) Eğer böyle bir durum olsaydı tartı da daha az çıkman gerekirdi.

Herhangi bir destek ürün kullanmadım bu arada ölçüleride hocam aldı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:55 ----------

konu güncel.

Bir yerde yanlışlık olmalı..VG'de 5-6 ayda bir,1 haftalık dinlenmeler vücuda faydalıdır.2 haftada bu kadar ölçü kaybetmen enteresan.

vücut sıcakken ölçülüp 2 hafta sonra soğukken ölçülmüş olabilir misin?

2 haftada bu kadar ölçü kaybı??Bencede ilk alınan ölçülerde bi yanlışlık vardı.

En son aynaya baktığımda kaslar o kadar belli etmiyordu kendini fakat şimdi eskiye nazaran baya bir belirme belirtisi var çok garip ya neden oldu böyle birşey gençliktenmi nedir 2 haftadada olmazki bu kadar ölçü kaybı.

Ölçülerde yanlışlık vardır kilonun sabit kalıp belin o kadar incelmeside çok saçma..

Böyle bir şeyin olabilmesi için zoru başarıp yağ yakıp kas yapman gerekir o da 2 haftalık iş değil..

Ayrıca sporu yapacak adama hiç bir şey bahane değil örneğin bu gün okuldan geldim çantamı alıp salona gittim ordan geldim hazırlanıp etüte az önce etütten gelip yemeğimi yedim birazdan yine testlere akarr..thums:

2 hafta okula adaptasyon için bıraktım 2 hafta boş zaman verdim kendime bu sporu ölsem bırakmam .)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:26 ----------

o bu değilde oturduğum yerde kas yapmıyorum heralde :D

ehehehehe ölçüleri soğukken alalım, bu gibi karışıklıklardan motivasyon kaybı yaşamayalım...

kaslar ağırlık çalıştıktan sonra 30-40 dakika daha sıcak kalır,şişkin kalır.sebebi hazırda bekletmesi,protein hücreleri içindeki %72'lik su oranı buna sebep olur,Ve kaslar göründüğünden 4 kat fazla hacim kazanabilir,ne kadar çok ara verirsen o kadar küçük görünürler çalışmadıgı için,bu kas kaybı değildir,kilonda değişiklik yoksa sorun etme.

Back
Yukarı