Kas kütlesi alayım derken Yaglanma oldu ???

Spor a baslıyalıyalı bir buçuk ay oldu 66 kilo ile basladım ve 75 kiloya ulastım suanda , karın bölgemde yaglanma oldu yaglanmayı durdurmak için ne yapmalıyım.
Beslenme seklimde sabah 1 tam 5 yumurta yagsız lor bal ve 1 dilim kepekli ekmek
öglen bulgur haslanmıs tavuk gögsü
aksamda pilav yagsız lor yiyiyorum
ara ogunlerde meyve yada kuruyemiş falan yiyiyorum
Yardımlarınız için tesekkür ederim

sadece bukadar yiyorsan bukadar yaglanma imkanin yok,ya bunlardan fazla yiyorsun yada ölcümlerinde hata var,bu yediklerinle kilonu koruman bile zor görünüyortabii öglen bir Kilo bulgur aksamda bir Kilo pilav yemiyorsan,ara ögünlerdede yarim Kilo cerez tüketmiyorsan

İmkansiz bu beslenneyle 1 ayda bu kadar kilo alman kilo vermen lazim sporla bu beslenmeyle ama bu yazdiklarindan 1 er kilo yemiyorsan tabi

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sadece bukadar yiyorsan bukadar yaglanma imkanin yok,ya bunlardan fazla yiyorsun yada ölcümlerinde hata var,bu yediklerinle kilonu koruman bile zor görünüyortabii öglen bir Kilo bulgur aksamda bir Kilo pilav yemiyorsan,ara ögünlerdede yarim Kilo cerez tüketmiyorsan
ilginiz icin tesekkür ederim öncelikle birde hardline progainer kullandım 3kg olandan. sabah kahvaltıdan sonra aksamda yatmadan önce ve antreman öncesi 2 ölçek kullanıyodum
boyum 176 kilo 75 suanda günlük nekadar karbonhidrat tüketmeliyim sizce

4 ölçek gainer'ı yazmazsan millet doğal olarak böyle tepki verir. Gainer tamamen boş bir şey ki kullanacaksan da sadece antrenman sonrası 1 servis kullan yatmadan önce gainer mi alınır ?
ben üzerinde yazan kullanım sekline göre kullandım zaten suandan kestım sadece gıdalardan alıyorum

mesela belin ne kadardan ne kadara çıktı yağlanma oldu demişsin de hiç yağlanmadan sırf kas elde edebileceğini düşünenler için soruyorum

mesela belin ne kadardan ne kadara çıktı yağlanma oldu demişsin de hiç yağlanmadan sırf kas elde edebileceğini düşünenler için soruyorum
valla göbek çıkmaya baslayınca ölçmedim çok moralim bozuldu[DOUBLEPOST=1407703461][/DOUBLEPOST]
Kardeş sen bu kadar kilo aldiysan bi doktora git treoid bezinde bozukluk olabilir
troid bezlerinin oldugu yerde 2 tane biri 8 biri 6mm lik kis var ama o etkiliyomu acaba ?

Son düzenleme:
Kardeş hormon seviyenden dokalayi metobolizman yavaslamistir o kisten dolayida olabilir ama bence doktora git bu beslenmeyle o kadar kilo alamzsin .

Gunde 4 kez gainer kullanmissa ve yatarken bile almissa bu aldigi kilo gayet normal.basta soyleseydi olay aydinlanir kimse olamaz demezdi,o yediklerini yazdigin listede gainer yok gun icinde aldigin gainerin kalorisi yediklerinin en az 3 kati

Gunde 4 kez gainer kullanmissa ve yatarken bile almissa bu aldigi kilo gayet normal.basta soyleseydi olay aydinlanir kimse olamaz demezdi,o yediklerini yazdigin listede gainer yok gun icinde aldigin gainerin kalorisi yediklerinin en az 3 kati
Şimdi yaglanmayi azaltmam icin onericeginiz bi beslenme programı varmi ?

Back
Yukarı