Kas inşaasına başlamadan önce yağ yakmak

Arkadaşlar yeni başladım(3ay), beslenmeme dikkat etmeye calistim, kas yaparken cok yaglanmak istemedim ve sonuc olarak yaklasik 4 kilo verdim(amacim kas yapmakti).

Hem boyle kilo verip hem de kas yapmaya calismanin yanlis bir strateji olduguna karar verdim. Yazin kilo verme odakli calisip (yuzme + kas kaybini min. tutmak icin agirlik) Eylul ayindan itibarende cilginlar gibi kas yapmak istiyorum kilo almayi dert etmeden, sizce mantikli mi ?

Siz tecrubeli insanlarin cevaplari uzerine arastirmalara baslicam(antreman, beslenme).

Boy: 185
Kilo:88
2 tane de fotograf ilistiriyorum cok net degil ama bunlar var bir tek.

Eklentiler

• 2016-05-28 20.26.57.jpg
    2016-05-28 20.26.57.jpg
    135,9 KB · Görüntüleme: 357
  • 2016-05-28 20.27.43.jpg
    2016-05-28 20.27.43.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 361
@Pink Zeppelin reis elbette sen daha iyi bilirsin ancak yeni başlayanlarda vücut daha hızlı tepki vereceğinden hem yağ yakarken hem kas gelişimi mümkün diye biliyorum :) tabi bu 2-3 veya kişiye göre 5-6 aylık vücudun belli bir seviyeye gelene kadar ki tepkisi olcaktır :) sonrasında bulk felan şart tabi :) ben bunu kesin diye biliyorum ama reis senden duymak isterim :) Doğrusu nedir şimdi ?

Dusuncelerimle paralel bir cevap oldu, gelismeleri paylasicam ilerleyen zamanlarda yorumlarinizi bekliyorum. her zamanki gibi tesekkurler bodyforumtr halki :)

Ben 1 saat agirlik calismasindan sonra 19 dk hiit yapiyorum bacak gunu haric, 4 gun gidiyorum salona. Bcaa takviyesi ile cardioda kas kaybini minimumda tutmaya calisiyorum. 80-90 gr karbonhidrat, 140-150 gr protein, 30 gr yag aliyorum hergun.

Ilk hedefim yag yakarken yapabildigim kadar kas insaa etmek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı