Ne kadar zamandır spor yapıyorsun, bu sürede kaç kilodan kaç kiloya çıktın, squat, bench press, deadlift kaç kilo kaç tekrarla çalışıyorsun, programın nasıl?Arkadaşlar 10-15 yaşlarında düşük ağırlıkla çok tekrarlı setlerle çalışırdım tüm vucudu.23 yaşındayım şuan vucudum gelişmiyor acaba kas hafızası ile ilgilimidir?
Kilo alamadım hiç (6 ay).Tüm setler 6-8 tekrarNe kadar zamandır spor yapıyorsun, bu sürede kaç kilodan kaç kiloya çıktın, squat, bench press, deadlift kaç kilo kaç tekrarla çalışıyorsun, programın nasıl?
Fazla ağırlık giremiyorum eklemler güven vermiyor, bacakta biraz kg arttırdığımda diğer setler çıkmıyor, her öğün 25-30gr protein alıyorum.bench çalışmıyorsunuz,ağırlıklı şınav yok,dipste durumunuz çok iyi değil,omuzda hem hafif giriyorsunuz hem de belkide omuzun en gereksiz yerini çalıştırıyorsunuz,ama orantıladıgımızda kısmen ağır biseps giriyorsunuz,bacakta sıkıntı var vsvs.bu programı nerden ayarladınız?en önemlisi de beslenmeniz yetersiz.bu şekilde gelişim görmeyi nasıl bekliyorsunuz anlamıyorum hocam.
Beslenmeniz yetersiz.Fazla ağırlık giremiyorum eklemler güven vermiyor, bacakta biraz kg arttırdığımda diğer setler çıkmıyor, her öğün 25-30gr protein alıyorum.