Kas gelişimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jin40
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jin40

Üye
İyi günler Yaşım 17 1 Aylık body salonuna gitmişligim var öncedende evde dambıl ile calısıyodum Kaslar sertleşme vardı bırakınca tekrar gitti şimdi evde biceps kası yapmak istiyorum Diger kaslar fazla istemiyorum Ne yapmam gerekli

Ya şöle söleyem 1 senedir evde mekik vb şeyler calıstım Kilolu deilim ama karnım sıkı Ama Biceps kası calısmadım fazla o yüzden

Merhabalar,

Öncelikle Vücut Geliştirme tüm vücudu kapsayan bir spor dalıdır.
Ben sadece biceps istiyorum, göğüs, sırt, triceps istiyorum diye bir şey söz konusu olmamalı bu sporda.
Önceden çalıştığını göz önüne alırsak tüm vücudu bölgesel olarak çalıştıracak bir antrenman izleyebilirsin.
17 yaşındasın forumdaki evde yeni başlayanlar için program var onu uygulayabilirsin.
Bunun yanında beslenmeni, dinlenmeni iyi ayarlamalısın.
Forumu iyice araştırarak spor hakkında bilgini arttırmalısın.
Bir kasın gelişimi diğer kaslarla paraleldir bunu unutmamalısın.

İyi günler,

yazılan yazılmış ama şunu demek isterim sadece iyi biceps kası yapman vücudunu kesinlikle estetik göstermeyecektir düşünsene bacaklar cılız göğüs kası yok omuz kası gelişmemiş sadece biceps var çok komik görüntü olur
icon7.gif
eğer illa tek kas grubunu geliştireceğim diyorsanız bence hiç başlamayın bu spora

Önerin için teşekkür ederim artık büyün vucut yapmaya karar verdim yani yapabildigim kadarıyla evde dambıl ile peki bi program varmı bana söleyebileyeceginiz

Merhaba,

Forumda yeni başlayanlar bölümünde mevcut bir konu var, araştıralım lütfen...

İyi günler,

Back
Yukarı