tunahan480
Üye
kaslı olmak güçlü olmak manasına mı gelir yoksa az kaslı kişiler bazı çok kaslılardan güçlü olabilir mi?
hsd dedi:bence sadece kas yanlız başına kuvvet güç manasına gelmez bunda vücut yağının ve tekniğinde rolu vardır. neden kaslı insan daha güçlüdür çünkü spor yapıyor bu kadar basit kendini geliştiriyor ilk başlayan birisi bencte 10 kg yi kaldırmakta zorlanıyor neden teknik yok ve ham zamanla çalıştıkça kendini aşıyor
ersinm dedi:Bilek güreşinin kasla değil teknikle alakası var bana sorucak olursan kas demek güç demektir ama tabiki şişirme değil doğal yollardan yapılmış kas.
ersinm dedi:Şişirme diye dopingi kastetmiştim ;-)
Galiba bir yanlış anlaşılma oldu ben bilek güreşi konusundan bahsediyorm bu tamamen teknikle ilgili bence bahsettiğiniz profesyönel sporcular sporu ve ilaçları bıraktıklarında kısa zamanda güçlerini kaybederler.Ama gerçek güç emek harcanarak uzun zamanda normal yollardan elde edilen kastadır.baris dedi:ersinm dedi:Şişirme diye dopingi kastetmiştim ;-)
peki sence steroidle oluşturulmuş vücutlar güçsüz ve sadece şişirilmiş vücutlarmı..yanii strongmanller,ağırlıkçılar,mr.olympialar hepsi güçsüz ,kuvvetsiz şişme balonlarmı?![]()