Kas agrilari hosuna giden var mi?

Gerçekten spordan çıktıktan sonra vücudumun ağrıması o kadar bir haz veriyor ki beni ayrı bir havaya sokuyor. Spordan eve gelirken göbekli insanları, zayıflıktan kemikleri gözüken çocukları falan görünce kendime daha da bir güven geliyor.

her hafta, özellikle deadliftte girdigim agır kilolar sonucu belim 1 hafta boyunca agrıyor ve her seferinde deadlifte girerken acaba sakatlanacak mıyım diye korkarım:).kas agrıları genellikle agır kilolara girdigim günden sonraki gün, acısı ortaya cıkıyor..

Bugün ilk defa goğüs antermanindan sonra goğüsüm ağriyo. İnanin keyfime dicek yok. İyi çaliştirdiğimi hissediyorum hakkini vererek.

ben hoslanmıorum ama agrıyınca kendi kendime hıh tmmdır dün hakkını vererek çalısmısım diorum:)

Göğsümdeki ağrılar antrenmandan sonra artmaya başladı buda çok hoşuma gitmiyor.
Antrenman kalitenizin artması ile de ilgili olabilir.
Daha önce nasıl çalıştığınız ile bugün nasıl çalıştığınızı kıyaslarsanız belki ağrılarınızın nedenlerini keşfedebilirsiniz.

11 aydan beri hic aksatmadan body sporu yapiyorum. Her zaman agri oluyor. Antreman sirasinda laktik asidi cok hizli disari atmalisin oda kas hucrelerindeki pozitif nitrojen dengesi ile daha hizli oluyor. Bence Mineral destegi de cok onemli.

göğüs kafesinde mi, yoksa kaslarda mı??
Göğüs kaslarımda ağrılar genellikle.

Antrenman kalitenizin artması ile de ilgili olabilir.
Daha önce nasıl çalıştığınız ile bugün nasıl çalıştığınızı kıyaslarsanız belki ağrılarınızın nedenlerini keşfedebilirsiniz.
Bugünlerde ağırlık artırarak çalışışıyorum partner yardımı ile belki bundandır ancak over olmaktan biraz çekiniyorum. göğüs çalışmalarımda göğüste ağrı var ancak omuz kol çalışmalarımda aynı şekilde ağrılar yok omuz çalışırkende ağırlık artırıyorum ancak göğüsteki ağrıların aynısı omuz çalışmamın ardından hissetmiyorum buda beni düşündürüyor madem ağrı varsa doğru çalışıyorum neden omuzlarım ağrımıyor :shock: ?

arkadaşlar öncelikle merhaba forumu yaklaşık 2 aydır hergün takip ediyorum. bu ağrılardan bende inanılmaz keyif alıyorum:) ve şu an bacaklarım ağrıyo:) ancak omuzumda ve özellikle tricepslerimde hiç ağrı olmuyo buda beni çok üzüyo nerede yanlış yaptıgımı bilmiyorum:( arkadaşlar sizce neden olabilir? bu arada bu siteyi hazırlayan arkadaşların emeğine bileğine yüreğine sağlık. hepinizden allah razı olsun:)

benimde arılarım çok hoşuma gidiyor çünkü antremanımın işe yaradığını gösteriyo ağrılar

pardon arka arkaya yazdım ben çok hoşuma gidiyor haftalar geçtikçe şişiyor ve triceps çalıştıktan sonra elimi sırtıma götürememek hoşuma gidiyor nedense:D

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben 16 yaşındayım body ye başladım kollarımdaki ekleme bağlanan maslarım ve omzumdan göğüslerime doğru bir ağrı var git gide azalıyor ama bi sizlere sorayım dedim benim için bir sakıncası varmı? ve 3 ayda kaslarım gelişirmi???

ben çok severm hatta ağrimayinca üzülürm çünkü ağri gelişm demektr

ne yaparsam yapayım göğüs bölgemde o güzelim ağrıyı hissedemiyorum.bugün sınırlarımda dolaştım.biraz daha zorlasam biliyorum ki ya bi sakatlık çıkacak ya da ters birşey olacak ama yok bende o ağrı olmuyor :(

Back
Yukarı