yok sıcak degil spora gitmeden attım[DOUBLEPOST=1389307797][/DOUBLEPOST]1. ay 2. ay 3. ayKendinle
İlgili bilgiler verirsen daha iyi olur ilk olculerin boy kilo ? sirt da pek bisey goremedim ama bicepslerin ve kanatlarin belirginlesmeye baslamis belinde koltukalrin arasindaki kavislenme baslamis iyi calismalar sicak galiba fotolar biceps hala gergin duruyor
Daha iyi olabilirdi ve hala olabilir diye dusunuyorum iyi calismalaryaglı degil webcam kamerası böyle[DOUBLEPOST=1389307650][/DOUBLEPOST]
yok sıcak degil spora gitmeden attım[DOUBLEPOST=1389307797][/DOUBLEPOST]1. ay 2. ay 3. ay
Kol: 29 31 32
Omuz: 107.5 109.5 111
Gögüs: 89 90 91
Bel: 75 76 76.5
Kilo: 67.2 68 68.3
Seninde yazını okuum kardeşim bi kaç önerim olacaktı ama karın kası çalışmak istemediğin için yani zorlanınca bıraktığın için yazmadım karın kası ecto vücudda çok çabuk belirginleşen bi kas kütlesi 2 günde bir düzenli çalışma ile yaklaşık 2 ayda belirginleşir diyorum çalışma programı için bu forumda yığınla karın kası programları varBende ektoyum karin ve adonis 0 karin icins sadece mekik cekiyorum. Abdominal icin ne tur hareketler girebiebilrim :/ ectomorf 3 aylik gelisim | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu ayrica bakarsan fotolara bi program takviyesi hareket takviyesi yapabilirmisin bana ? Halilibrahim
buda yandan arka kol ecto sun ne bilmiyorum biraz daha acarsan sevinirimkarbonhidrat ve protein ağırlıklı beslen kardeşim piramit sistemi uygula abdominal ve adonise önem ver çünkü ecto sun ... Göğüslerde avantajlısın ectolarda göğüs çabuk şekillenir fakat şişrmek için çok çaba sarfetmelisin omuz başlarını çıkartmaya yönelik çalış kanatları ihmal etme ayrıca arka kolu önkoldan daha çok çalış
Ecto yani zayıf kemikler ince iri değilsinNe yersem yiyim kilo alamıyorum cok az alıyorum vede programı hocaya dedim degistirelim benden iyimi bilcen dedi3 aydır aynı program
[DOUBLEPOST=1389452805][/DOUBLEPOST]
buda yandan arka kol ecto sun ne bilmiyorum biraz daha acarsan sevinirim
68kg vücutta 76cm bel cok iyi.Benim kilo 71 bel 86 : D
Daha ne olacak 50 cm mi olacak beli ? Olsa olsa en fazla 72 ye iner erkeklerin belinin kızlardaki gibi dar olmasını bekleyemezsin.Anatomi diye birşey var.Kemik yapısı var.Mesela benim kemik yapım itibari ile ben istersem 60 kiloya düşeyim belim 75ten aşağı olmaz leğen kemiğinin üst tarafındaki kemiğin genişliğinden dolayı ki adonislerin geldiği bölgedeki dış kısımdaki kemik genişliği belirler daha çok belinin en düşük kaç cm genişliğe sahip olabileceğini.68 kıloda 76 bel cokmu iyi ? ben 88 kiloyum bel 87. Benim belimde iyi değilde 76 bel çok iyi sayılmaz o kiloda.
3 ayda fazla bişey beklenmez zaten zaman göstericek. Bol bol ye abur cubur hariç. Komplex karboya ağırlık ver(yulaf,bulgur,pilav,makarna) ve bol protein al.