Karnitin ve cla kullanmalı mıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freyja
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha oncede belirtmistim geri donusu olmayan problemlere yol acarsin deri catlagi ve deri sarkmasi olur ;) 14 kg yagi kas kaybi olmadan vermen imkansiz bu arada zaten hepsini veremessiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlamadığım 1.74 boy ve 75 kilo ile nasıl 14 kg fazla yağ olur?diyetisyenine göre o zaman ideal kilon bu boyla 60 kg???diğer bir ihtimal ise vücudunda hiç kas yok tamamen yağdan oluşuyor.

Hayır hayıır 24 kg yağ var 14 kg yağ vermem gerekiyo bana 71 bile ideal senin için en zayıfta 65 kg olabilirsin dedi. İnşallah veririm ya.

Yani vücutta 10 kg mı yağ kalması lazım?

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadinlarda yağ oranı %21'in altına indiğinde hormonal sorunlar yaşanabiliyor diye biliyorum. Siz 65 kg olursanız yağiniz 10 kg olsa, yüzde olarak %15 yapıyor, bu çok düşük oran.

Bence yağ hesalamanizda bir yanlışlık var.

30% yağ oranı çıkıyor. %5 kadar zayiflamaniz lazım. Az önce 23, 1% olarak okumuştum yanlis yazdım.

Son düzenleme:
Anlamadığım 1.74 boy ve 75 kilo ile nasıl 14 kg fazla yağ olur?diyetisyenine göre o zaman ideal kilon bu boyla 60 kg???diğer bir ihtimal ise vücudunda hiç kas yok tamamen yağdan oluşuyor.
Konu sahibinden özür diliyorum,yaptigim yorum bir erkegin yag oranlamasi düsünülerek yapilmisti,bayanlardaki yag oranlamasi erkeklerden cok daha farklidir.Konu sahibinin bir bayan oldugunu yeni farkettim.

Konu sahibinden özür diliyorum,yaptigim yorum bir erkegin yag oranlamasi düsünülerek yapilmisti,bayanlardaki yag oranlamasi erkeklerden cok daha farklidir.Konu sahibinin bir bayan oldugunu yeni farkettim.
Önemi yok yahu :D

2 haftada 2 kg verdim heyt be :D yalnız bu karın yanları yani simitler için ne yapabilirim yahu erimiyorlar :(

2 haftada 2 kg verdim heyt be :D yalnız bu karın yanları yani simitler için ne yapabilirim yahu erimiyorlar :(

Kilo verdikçe sırayla gider vücudundan sıkıntı etme, l-carnitin felanda işe yaramıyor, verdiğin paraya yazık almadıysanda alma:) yeşil çay iç, sebze ye bol bol yağ yakımını hızlandırabilir bunlar.

Son düzenleme:
Back
Yukarı