Karin egzersizleri Tam Liste.

Lutfen tesekkur butonunu kullaniniz.

Arkadaşlar merhaba
2 sene önce 6 ay kadar bu sporla uğraşmıştım. Şimdi 2 aydan beri tekrar başladım. 1 hafta kadar ısınma yaptım sonra tekrar tam gaz ağırlık kaldırmaya başladım. Sorunum çoğu kişide olduğu gibi bel çevresindeki yağlar. Bunlar için kardio şart bunu biliyorum fakat ağırlık çalıştıktan sonra yapılırsa kan hareketlerinden dolayı çalışılan yer yeterince gelişmez diye biliyorum. Öncesinde yapıldığı takdirde de enerji kaybı olacağı için direk overtraining olur diyorum. Ayrı bir gün mü belirlemem lazım? yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba.

Yeni başlayan biri için hangi hareketleri önerirsiniz? Evde kendi başımıza çalışırken tüm bu hareketleri yapmak zorunda mıyız? Bende egzersiz topu yok mesela, o olmadan nasıl çalışabilirim?
Kısacası evde ortalama veya ortalamanın altında basit bir karın şekli kazanmak için yapmam gereken nedir?

Evde vücut çalışma programım aşağıda.. Karın egzersizimi bu günlere nasıl yaymalıyım?

pazartesi
göğüs-kol

salı
omuz-önkol

çarşamba
off

perşembe
sırt-bacak

cuma
göğüs-kol

cumartesi
omuz-önkol

pazar
off

Son düzenleme:
Harika bir konu olmuş teşekkürler. Benim bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
84 kg ya kadar hacim çalıştım şimdi definasyona girdim 79 kiloyum. Karın bölgemde sıkılaşma ve sertleşme istiyorum.

1 gün cardio 1 gün body yapıyorum. Hangi egzersizleri kaç set yapmalıyız ? Cardio günlerinde mi yapmalı body günlerinde mi? Cevap cardio ise cardiodan önce mi sonra mı ? Cevap body ise body den önce mi sonra mı?

Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

iyi günler, karın kaslarını haftada kaç kere çalıştırmalıyız, minimum kaç hareket ve set yapmalıyız? ben ısınma harıç haftada kendimce bir gün karın çalışıyorum ama 2 aydır bir gelişme olmadı.

merhaba, ben sadece evde karın bölgesine azda olsa bi şekil aldırmak istiyorm alet kullanmıyorum her gün mekik ve ona benzer kasları çalıştıran hareketler yapıyorum ama pekde planlı düzgün bir çalışmam yok neler yapmalıyım veya yapmalımıyım bu şekilde bişey elde edebilirmiyim?

Yalnız bir sorum olucaktı.Tekrar sayıları çok az gibi geldi bu kadar az tekrar sayısı ile verim alabilir miyiz bu programdan yoksa tekrar sayılarını bi kenara bırakıp tükenene kadar mı yapmalıyız ağırlıksız olan hareketleri ?

Son düzenleme:
Bir de Twisting Pulse-Up hareketi nasıl yapılıyor onu anlayamadım ? Pulse-Up ı anladım ama Twist nasıl oluyor onu anlamadım.Programda each Side yazıyor da.

çoğu salon her gün antreman sonrası karın hareketleri veriyor. bunun bi faydası var mı? özellikle karındaki yağları eritmede?

Back
Yukarı