Karin bolgesi yagi gitmiyor gainer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cursed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cursed

Üye
arkadaslar slm formda baktim tam benim prb yakin bisey bulamadin umarim yardimci olabilrisnz.. ben cok iyi karin calisan ve karin hareketlerinde iyi programa sahibim arklar yapti cok memnun kaldilar. ama sorum su olacak size .
Yarim saatden fazla karin calisiyorum hergun ama karin bolgemdeki bu lanet yagdan kurtulamiyorum. Ben bunun gainer yuzunden olabilecegine inaniyorum(kilo almak istiyorm) sizce gainer i birakip karin yaglarini halletikten sonra mi baslasam sadece protein tozuyla mu kullansam ne dersiniz?? Ne yapsam arkadaslar sizce?? Tesekurler

Karın yağlarını sadece karın hareketleri yaparak kurtulamazsınız. Cardio çalışmaları da eklemeniz lazım

ozamanda kilo vericem bundan dolayi yapmiyorm gainer kullanmamin amaci kilo almak ne yapsam bilemiyorm arada kalmak gibi bisey

önce kas yap, sonra kilo ver..
Bulk, definition diye ararsan bulursun.
Bir de karnı her gün çalışma, haftada 3 kafi gelir, yarım saatte fazla..

İşte benim düştüğüm hata, önce şişeyim hacim yapayım, sonra definasyon yapiim dersen o yağlardan hiç kurtulamazsın.

Biraz moral bozucu bir süreç ama önce kilo vermen daha doğrusu yağ oranını azaltman gerek, bu sırada hacim olarak küçüleceksin, ama bir kere bunu başardığında hem kasların daha belirgin ortaya çıkacak hem de kilo alıp hacim kazandığında yağlı bir görüntü olmayacak.

Benim tavsiyem önce yağ yak

benim boy 180 falan kilo 72 kullandigim gainer inanmayabilirisnz ama bir hafta icinde iki kilo aldirdi ve benim vucut kufur etmiyim nese goturuyo hemen karina koyuyor yagi uyz oluyorum mesela bazisi her tarafa alir goguse kola keske oralara gitse ama gitmiyor.sizce sadece protein mi kullansam bide karin yagi icin cardio karin egzersisileri yetermi yada bildiginiz daha iyi bi yontem var mi????bide kac kiloya dusmeliyim sizce? arkadaslar cok sagolun

İşte benim düştüğüm hata, önce şişeyim hacim yapayım, sonra definasyon yapiim dersen o yağlardan hiç kurtulamazsın.

Biraz moral bozucu bir süreç ama önce kilo vermen daha doğrusu yağ oranını azaltman gerek, bu sırada hacim olarak küçüleceksin, ama bir kere bunu başardığında hem kasların daha belirgin ortaya çıkacak hem de kilo alıp hacim kazandığında yağlı bir görüntü olmayacak.

Benim tavsiyem önce yağ yak

Bir yanlış anlaşılma var.Benim kastettiğim spora kilo verme amacıyla değil kas yapmak için başlamış ve haliyle karın kası da çıksın isteyen birisi için.Ama obezite eşiğindeki bir insan haliyle önce yağ yakıp sonra kas çalışacaktır zira spor yapmasındaki birinci amaçta kilo vermektir.
Burada gainer kullanan yani kilo almaya çalışan birinden bahsediyoruz.Önce hacimlenip daha sonra bu süreçte aldığı yağlardan kurtulması daha doğrudur..

aynı durum bende yağ yakmak istiyorum ama ne yapmalıyım ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:09 ----------

uzun zamandır asırı karın kası calısıyorum yağlarımı eritirsem kaslarımın iyi oldugunu düsünüyorum

hergün karın kaslarını çalıştırmak, o bölge ve çevresindeki yağları eritmez, üstüne üstlük giderek küçülen ve deforme olan karın kaslarına sahip olursunuz. boğazdan uygun kaloride uygun nitelikte besinleri almazsanız, her gün cardio yapsanız dahi, hiç bir eksilme olmaz. dietsiz kilo vermek çok zordur.

karın yağları düzgün bir diyet yapmadan asla gitmez karın kası yapsanda yağların altında kalır belirginliği tam olmaz

aynı sorun bendede var karnımı sıkıyorum elimle ellediğimde baklavaların çıktıgını hissediyorum yani parça parça fakat görüntüde dümdüz karın..sorunu yağdanmı? hiçde yağlı değilim 69 kg.gainer kullanıyorum.

arkadaslar slm formda baktim tam benim prb yakin bisey bulamadin umarim yardimci olabilrisnz.. ben cok iyi karin calisan ve karin hareketlerinde iyi programa sahibim arklar yapti cok memnun kaldilar. ama sorum su olacak size .
Yarim saatden fazla karin calisiyorum hergun ama karin bolgemdeki bu lanet yagdan kurtulamiyorum. Ben bunun gainer yuzunden olabilecegine inaniyorum(kilo almak istiyorm) sizce gainer i birakip karin yaglarini halletikten sonra mi baslasam sadece protein tozuyla mu kullansam ne dersiniz?? Ne yapsam arkadaslar sizce?? Tesekurler

Beslenmen nasil?

kilon ne kadar?

Back
Yukarı