Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu konuda PacoRabanne'nin göğüs yapısı da önem arzediyor. Göğüsler ortaya mı toplu yoksa kola atına doğru mu kayık? Ona göre denegeleyici hareketler öenerilebilir.
google'dan göğüs kasları ile ilgili aramalarım sonucunda burası karşıma çıktı.siteye hemen üye oldum..kafam takılan ve beni rahatsız eden bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum.. boyum 1.75 kilom 78 vücudum yüzde 23 oranında yağlı..ama dışardan bakıldığında çok öyle aşırı kilolu görünmüyorum..çünkü kilolar vücutta belli yerlerde toplanmış..benim sorunum şu: geçen sene fitness salonuna gittim 3 aylığına..fit bir vücudum vardı ama o gün bugündür spor yapmadım 6-7 kilo aldım ve vücudum enine doğru genişlemeye başladı..göğüslerim öne doğru şiş bir şekilde duruyordu..ben ise göğüslerimi küçültmek için göğüs bölgeme poşet koyarak koşmaya başladım..şimdi ise göğüslerim altı boş üstü yukarı doğru geniş.yani yağlı bir göğüs aşağı doğru sarkarken benim göğüsler yukarı doğru genişledi.ya nasıl anlatayım.tam ifade edemeceğim ama SCHWARZXX arkadaşın sorduğu gibi benim göğüslerim şu an kollara doğru kayık üst bölgesi geniş..üst göğüs çalışmak göğüsü yukarı çeker derler ya benim göğüslerde biraz daha yukarda eskiye nazaran..bu da beni rahatsız ediyor..kafamı eğsem göğüslerime dokunacak gibiyim.göğüslerimi tekrar eskisi gibi biraz daha aşağı çekmek istiyorum..belki tam anlatamadım derdimi o da vücut geliştirmeyle ilgili kavramları bilmediğimden kaynaklı..alt göğüs nedir üst göğüs nedir tam olarak bunları bile anlamış değilim..arkadaşlar yardımcı olursanız cok ama cok sevineceğim..şimdiden herkese teşekkür ediyorum