Kardiyosuz Yağ Yakımı Mümkünmüdür?

nizamicedit

Yeni Üye
Başlıkta belirttiğim gibi kardio yapmadan yağ yakımı mümkünmüdür
Bunlara ilaven düzenli beslme + evde kas çalışması ile yağ yakabilirmiyiz?

İlk olarak yorumunuz için teşekkür ederim
Yağ yakımı için tavsiye ettiğiniz besinler nelerdir?
Bu fotoğrafım:http://c1211.hizliresim.com/13/r/g6rj1.jpg

Evimde; 7 KG lik takmalı dumbell setim,kapı barfiksim,ab rocket mekik aletim var. Her gün düzenli olarak antrenmanımı yapsam düzenli olarak beslensem 3 ay gibi bir sürede six pack çıkartabilirmiyim ( tamamen yağsız değil yağlı fakat six pack görünümlü bir vücut istiyorum )

Mümkündür Düzgün yapılan bir agırlık ant. ortalama 48 saat boyunca yağ yakar . Ve artan kaslar da yağ yakımına yardımcı olur . Besin olarak Yeşil çay ı sabah ve akşam veya öglen olarak günde 2 defa tüketebilirsin. Ayrıca yumurtadaki b12 vitaminininde yag yakımına yardımcı oldugu açıklanmış . Muscle & fitness dergisinde okumuştum .

Mümkündür Düzgün yapılan bir agırlık ant. ortalama 48 saat boyunca yağ yakar . Ve artan kaslar da yağ yakımına yardımcı olur . Besin olarak Yeşil çay ı sabah ve akşam veya öglen olarak günde 2 defa tüketebilirsin. Ayrıca yumurtadaki b12 vitaminininde yag yakımına yardımcı oldugu açıklanmış . Muscle & fitness dergisinde okumuştum .

İlk olarak yorumunuz için teşekkür ederim
Yağ yakımı için tavsiye ettiğiniz besinler nelerdir?
Bu fotoğrafım:http://c1211.hizliresim.com/13/r/g6rj1.jpg

Evimde; 7 KG lik takmalı dumbell setim,kapı barfiksim,ab rocket mekik aletim var. Her gün düzenli olarak antrenmanımı yapsam düzenli olarak beslensem 3 ay gibi bir sürede six pack çıkartabilirmiyim ( tamamen yağsız değil yağlı fakat six pack görünümlü bir vücut istiyorum )

Ağırlık antremanıyla verildiği biliniyor.Ama günde 45dk-1saat arasında yapılan bir cardio antremanı kadar yağ yakımı yapıcak ağırlık antremanı başlangıçtaki hiç bir yeni üyenin yapabileceğini düşünmüyorum.

serdar'ın da dediği gibi ağırlık antrenmanalrı ile de yağ yakımı mümkündür.İdmanlarınızı süperset yani setler arası dinlenmeyi, çok kısa tutarak olur bu olay.

Bu arada çokta abartılacak bir kilo yok sende...kolay gelsin.

mümkündür
fakat bence kilo belli bir seviyeye indikten sonra kardio ile desteklenmesi şart
aksi halde ya istediğimiz definasyona ulaşamayız, veya beslenmeyi fazlaca kesip kaslarımızı yeterince besleyemeyiz

şahsen bende kardiyo yapmadığım dönemler hep böyle oldu, belli bir yerden sonra kilo veremedim, bu sefer beslenmeyi azaltınca da ağırlık antremanları eskiye göre daha sıkıntılı ve zorlayıcı geçmeye başladı

benim gibi üşengeçler haftada 1 ile başlayıp yavaş yavaş alıştıra alıştıra yükseltmeyi denemeli
inşallah yaza doğru iyice tempoyu arttırmış olurum
aksi halde istediğim kadar sıkı çalışayım anca avatardaki gibi ayı style olurum :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/cardiosuz-ya-yak-m-neriniz-t22781.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı